Whirlpool TDLRB6241BSEU/N, Masina de spalat rufe, 6 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N - 6 Kg, Clasa C (A+++), 1200 RPM, 15 programe, 53/73 dB
Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB6241BSEU/N

Product Name: Whirlpool TDLRB6241BSEU/N

Product Description: Whirlpool TDLRB6241BSEU/N este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 Kg de rufe si eficienta energetica incadrata in clasa C (fosta A+++). Masina dispune de 15 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N este o masina de spalat rufe compacta cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile utile si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Utilizarea eficienta a spatiului disponibil din locuintele mici se poate face si prin achizitia unor aparate electrocasnice compacte. De exemplu, o masina de spalat rufe slim sau una cu incarcare verticala se vor putea instala atat intr-o baie de dimensiuni mici cat si intr-un hol mai ingust. Dimensiunile compacte inseamna insa si o capacitate mai mica de incarcare, aceste model fiind ideale pentru familiile formate din 2-3 persoane. Consumul energetic este direct proportional cu capacitatea de incarcare, iar daca veti alege un model cu eficienta energetica foarte buna, acesta va fi si mai redus. Whirlpool TDLRB6241BSEU/N este o astfel de masina de spalat rufe compacta iar in randurile urmatoare veti gasi prezentate cele mai importante caracteristici ale acesteia.

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB6241BSEU/N

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB6241BSEU/N are o carcasa alba si un maner ergonomic in partea centrala. Tamburul are un volum de 42 litri si se deschide treptat evitand socurile mecanice. In plus, la sfarsitul programului este intotdeauna in pozitie superioara, nemafiind necesara rotirea manuala. Dimensiunile masinii sunt de 40 x 60 x 90 cm, instalarea putandu-se face chiar si intr-o nisa de pe hol sau din baie. Capacitatea de incarcare este de 6 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru persoanele singure sau familiile fara copii.

Motor cu eficienta energetica buna

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa C (fosta clasa A+++), consumul per 100 de cicluri de spalare fiind de 55 kWh. Consumul de apa este de 43 litri per ciclu, o cantitate mai redusa in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Eficienta la stoarcere este incadrata in clasa B, viteza de centrifugare putand fi setata in 4 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 53 dB insa cel de centrifugare poate atinge 73 dB, fiind incadrat in clasa C.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un selector rortativ in partea stanga si un display digital incadrat de butoane si leduri in partea dreapta. Cele 15 cicluri de spalare includ optiuni pentru diferite tesaturi (bunbac, bumbac eco, lana, delicate, sintetice, mixte) sau articole (jeans sau hainele bebelusilor). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute (durata unui program standard este de 195 de minute) si unul cu un consum mai redus de apa. Functiile optionale includ pornirea intarziata, clatirea intensiva sau blocarea accesului copiilor la meniu. Ca si in cazul altor modele produse de Whirloool precum Whirlpool TDLR7220SSEUN, Whirlpool TDLRB7222BSEUN, Whirlpool TDLR7221BSEUN, si aceasta masina beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ tambur cu deschidere facila

+ eficienta energetica buna

+ gama variata de programe

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Whirlpool TDLRB6241BSEU/N este o masina de spalat rufe compacta cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile utile si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.