Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80K5210VX/LE review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (4.8)
  • Tehnologii
    (4.8)
4.9

Sumar

Samsung WW80K5210VX/LE este o masina de spalat rufe eleganta si moderna, cu dimensiuni mici si o capacitate mare de incarcare. Consumul redus de energie, tehnologiile moderne dezvoltate de Samsung sau numarul mare de programe sunt alte atuuri care ar trebui sa va convinga ca aceasta masina de spalat este una exceptionala.

Daca v-ati mutat intr-o casa noua, sa doar v-ati renovat apartamentul atunci veti avea nevoie si de aparate electrocasnice noi. Oferta foarte variata va va permite sa alegeti electrocasnice performante dar care sa aiba si un design elegant care sa se potriveasca cu stilul de amenajare interior. Intr-un design minimalist sau modern veti putea incadra si electrocasnice high-end cu design elegant si  performante exceptionale. O astfel de masina de spalat va avea atat un design modern dar si functii si tehnologii inovatoare care vor imbunatati performantele si vor reduce consumul. In continuare va vom prezenta o masina de spalat premium de generatie noua de la producatorul sud-corean Samsung.

Masina de spalat rufe Samsung W80K5210VXLE

Design elegant si consum redus

Samsung WW80K5210VX/LE este o masina de spalat rufe cu un design modern din inox si cu un hublou supradimensionat cu rama de culoare neagea. Hubloul se deschide spre stanga, are sticla Cristal gloss transparenta si are un compartiment careva permite sa adaugati haine in masina chiar dupa ce a inceput programul de spalare. Dimensiunile sunt comparabile cu cele ale masinilor de spalt slim (45.6 x 60 x 80 cm) insa capacitatea este mai mare, putand sa spalati pana la 8 Kg de rufe la o singura spalare. Fiind o masina de spalat moderna, Samsung WW80K5210VX/LE are un consum foarte redus de energie, fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica: A+++. Capacitatea mare si consumul redus fac din acest model de la Samsung o alegere excelenta pentru familiile cu 2-3 copii.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW80K5210VXLE

Eficienta si silentiozitate

Eficienta energetica de spalare este incadrata de asemenea in clasa A, in timp cea pentru centrifugare este incadrata in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut astfel ca rufele vor avea un grad foarte mic de umezeala dupa spalare. Nivelul de zgomot este unul extrem de redus, valorile de 56 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugare fiind mai mici cu 3 respectiv 5 dB comparativ cu masinile cu performante similare. Masina de spalat are un motor digital inverter care asigura un nivel redus de vibratii, contribuind astfel si la reducerea nivelului de zgomot.

Functii si programe moderne

Panoul de control este situat deasupra hubloului si este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un afisaj digital mare si 7 butoane mai mici pentru pornire/oprire, pauza sau pentru personalizarea programelor. Samsung WW80K5210VX/LE are 14 programe de spalare precum bumbac, haine delicate, lenjerii, hainele bebelusilor, spalare zilnica sau sintetice dar si un program rapid cu o durata de 15 sau 30 de minute. Pentru cele mai dificile pete puteti folosi tehnologia Bubble Soak, pentru a spala rufele atunci cand nu sunteti acasa puteti folosi functia de pornire intarziata, iar pentru siguranta copiilor puteti bloca atat hubloul cat si meniul. Pentru erori puteti sa folositi aplicatia de mobil Smart Check care va diagnostica problemele si va identifica cele mai bune solutii fara sa fiti nevoiti sa platiti nimic. Daca doriti puteti sa salvati modificarile pe care le-ati facut la unele programe de spalare pentru a le putea folosi din nou.

Concluzii

In concluzie, Samsung WW80K5210VX/LE este o masina de spalat rufe eleganta si moderna, cu dimensiuni mici si o capacitate mare de incarcare. Consumul redus de energie, tehnologiile moderne dezvoltate de Samsung sau numarul mare de programe sunt alte atuuri care ar trebui sa va convinga ca aceasta masina de spalat este una exceptionala.