Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZWBW review

Beko WRE6532ZWBW
  • Consum
    (5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Summary

Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat rufe slim cu un design modern si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul excelent calitate/pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim sunt ideale pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile care nu au copii. Avantajul acestor electrocasnice este ca au dimensiuni compacte care le permit instalarea atat intr-o nisa de pe hol, cat si intr-o baie mai ingusta sau chiar sub blatul din bucatarie. Avand dimensiuni mai reduse decat un model standard, o masina de spalat rufe slim va avea si o capacitate de incarcare mai mica, care poate varia intre 5 si 6 Kg. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe slim care se afla in portofoliul companiei turcesti Beko. 

Masina de spalat rufe Beko WRE6532ZWBW

Masina compacta de spalat rufe

Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat rufe slim cu design elegant de culoare gri care este dominat de hubloul mare cu rama neagra si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre dreapta la un unghi suficient de larg pentru a permite incarcare usoara a rufelor sau paturilor mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 41.5 cm astfel ca se va putea instala atat intr-o bucatarie mai mica cat si pe un hol mai ingust. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg ceea ce o face potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Motor cu eficienta energetica A+++

Beko WRE6532ZWBW are un motor foarte economic si un consum anual de energie de doar 152 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 8.799 litri este de asemenea unul redus, fiind in concordanta cu capacitatea de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad mediu de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 61 dB este unul rezonabil insa cel de centrifugare poate ajunge la valori deranjante de 77 dB.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Programe si optiuni variate

Panoul de control are un buton rotativ central pentru selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj monocolor si butoane cu touch care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Acest model dispune de 15 programe de spalare atat pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicate) cat si pentru anumite haine (camasi, echipament sportiv) sau lenjerii. In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 28 de minute care poate fi redus la jumatate prin activarea functiei Fast+. 

Tehnologii si functii moderne

Fiind un model din gama 2018, aceasta masina de spalat utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum precum Optisense care utilizeaza 4 senzori pentru eficientizarea consumul de energie si apa sau Aquafusion pentru reducerea cantitatii de detergent utilizate. Functiile auxiliare includ optiunile de prespalare si clatire suplimentara dar si blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv cu display digital

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A+++

+ 15 programe de spalare

+ optiuni si functii utile

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat rufe slim cu un design modern si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si raportul excelent calitate/pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko. 

Manual Beko WRE6532ZWBW