Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBX/LE review

Samsung WW90M644OBX/LE
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si programe
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Samsung WW90M644OBX/LE este o masina premium de spalat rufe cu un design elegant si o capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, nivelul redus al zgomotului si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung. 

Aparatele electrocasnice moderne au atat designuri atragatoare cat si specificatii tehnice excelente care imbunatatesc performante si reduc consumul. De exemplu, o masina de spalat premium de generatie noua va avea un design interesant care sa ii permite instalarea in spatii cu amenajari moderne dar si motoare eficiente cu un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. In plus, aceste masini dispun si de tehnilogii moderne care permit indepartarea facila chiar si a celor mai dificile pete. O astfel de masina de spalat rufe este si modelul produs de Samsung pe care vom incerca sa il prezentam in cele ce urmeaza. 

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBX/LE

Masina de spalat rufe de ultima generatie

Samsung WW90M644OBX/LE este o masina de spalat rufe cu design atragator gri inchis si un hublou cu rama albastra si sticla transparenta. Hubloul se deschide spre stanga la un unghi larg care permite incarcarea si descarcarea usoara a hainelor, paturilor sau lenjeriilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg fiind ideala pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Consum redus de energie si apa

Samsung WW90M644OBX/LE are un motor economic si silentios, consumul anual de energie de 130 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consumul anual de apa de 9400 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea generoasa de incarcare a acestui model. Viteza de centrifugare poate fi setata intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere la viteza maxima. Nivelul zgomotului de spalare (49 dB) si centrifugare (73 dB) sunt destul de scazute, nefiind deranjante pentru celelalte persoane din casa.

14 programe de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ cromat pentru selectarea programului de spalare, un display digital cu afisaj albastru si mai multe butoane cu touch care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Pentru spalare aveti la dispozitie 14 programe care includ atat optiuni clasice pentru anumite tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicate) dar si optiuni moderne pentru spalarea lenjeriilor sau a echipamentului sportiv. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 15 minute care insa este potrivit pentru o cantitate redusa de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW90M644OBX/LE

Functii si sisteme moderne

Fiind un model premium aceasta masina de spalat dispune de mai multe fnctii si sisteme moderne dezvoltate de Samsung precum Smart Things App care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone, Bubble Soak care utilizeaza inmuierea cu bule pentru indepartarea rapida de petelor sau Easu Iron care previne formarea cutelor pe haine. Aveti la dispozitie si alte optiuni utile precum blocarea accesului copiilor la meniu, finalizare intarzitata a programului sau dezactivarea sunetului de la oprire.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ consum redus de energie si apa

+ nivel scazut al zgomotului

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM

+ 14 programe de spalare

+ functii si tehnologii utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung WW90M644OBX/LE este o masina premium de spalat rufe cu un design elegant si o capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, nivelul redus al zgomotului si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung. 

Manual Samsung WW90M644OBX/LE