Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE pareri si review

🥇 Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE - 7 Kg, clasa A+++, 1400 rpm, 54/74 dB, 12 programe
Samsung Add-Wash WW70K44305W /E

Product Name: Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Product Description: Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 12 cicluri de spalare, de o viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut si are un nivel al zgomotului de 54/74 dB.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
  • Programe si functii
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design elegant

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ gama variata de programe

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– viteza de centrifugare poate fi setata in doar 3 trepte

– pompa de evacuare este destul de zgomotoasa

» Reducerile continua la eMag prin campania Marile Reduceri de Weekend
Click aici pentru oferta

Masina de spalat rufe este unul din cei mai mari consumatori de energie din orice casa, de aceea este important sa optati pentru un model cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ sau A++. In functie de budetul disponibil, veti puea alege un model cu functii de baza si un numar mai redus de programe sau pentru unul de top cu specificatii tehnice excelente. Un model cu pret mai ridicat va avea o fiabilitate mai buna si va utiliza tehnologii moderne care vor reduce consumul si vor permite indepartarea chiar si a celor mai dificile pete. O astfel de masina de spalat rufe cu specificatii tehnice excelente este si modelul produs de Samsung a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Samsung Add-Wash WW70K44305W /E

Masina performanta de spalat rufe

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE are un design modern din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu rama lata si sticla Crystal Gloss albastra. Diametrul generos si unghiul larg de deschidere asigura incarcarea facila a hainelor si a altor articole mai voluminoase. Acest model are dimensiuni compacte (55 x 60 x 85 cm) si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Motor Digital Inverter

» Black Friday continua la Flanco
Click aici pentru a vedea cele mai bune oferte

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE are un motor digital inverter economic, consumul anual de energie de 157 kWh fiind incadrat in clasa A+++ si are un cost estimativ lunar de aproximativ 8 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B (pe o scare de la A la G) iar consumul anual de apa de 7400 litri este de asemenea unul destul de redus. Viteza de centrifugare poate fi setata in 3 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul tesaturii sau al articolelor spalate. Nivelul zgomotului are valori rezonabile atat pentru spalare (54 dB) cat si pentru centrifugare (74 dB). 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Gama variata de programe

Panoul de control contine in partea centrala un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj albastru in partea dreapta. Display-ul este incadrat 7 butoane pentru pornire/oprire, pauza sau pentru modificarea unor optiuni. Acest model dispune de 12 programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice lana) sau articole (echipament sportiv, hainele bebelusilor). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 15 minute care este potrivit pentru o cantitate redusa de haine putin purtate. Dintre functiile suplimentare cea mai importanta este Add Wash care permite adaugarea unor haine dupa inceperea ciclului de spalare. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ gama variata de programe

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare poate fi setata in doar 3 trepte

– pompa de evacuare este destul de zgomotoasa

Concluzii

In concluzie, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Panoul de control intuitiv, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung. 

Manual de utilizare Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Tags: