Masina de spalat rufe LG F4WN609S1 review

LG F4WN609S1
Masina de spalat rufe LG F4WN609S1

Product Name: LG F4WN609S1

Product Description: LG F4WN609S1 este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 9 Kg, eficienta energetica A+++ si viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: LG

 • Eficienta energetica
  (5)
 • Tehnologii si programe
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

LG F4WN609S1 este o masina moderna de spalat rufe, cu design elegant, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Functiile smart, gama variata de programe si panoul de control intuitiv sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe din portofoliul LG. 

Masinile de spalat rufe de generatie noua au designuri elegante care permit instalarea pe holuri sau in bucatarii cu amenajari moderne sau minimaliste. Pe langa design, cele mai noi modele au o eficienta energetica foarte buna si utilizeaza tehnologii moderne care reduc consumul de energie si apa si permit indepartarea celor mai dificile pete. In plus, conexiunea Wi-Fi permite controlul masinii prin intermediul unei aplicatii mobile, diagnosticarea eventualelor defectiuni sau chiar downloadarea unor programe noi de spalare. O astfel de masina de spalat premium este si modelul produs de LG a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat rufe LG F4WN609S1

Masina premium de spalat rufe

LG F4WN609S1 este o masina de spalat rufe cu design modern din care iese in evidenta hubloul cu rama albastra groasa. Hubloul are un diametru de 30 cm iar usa se deschide la un unghi larg care faciliteaza incarcarea hainelor mai voluminoase sau a paturilor si pledurilor mari. Dimensiunile acestui model sunt de 56 x 60 x 85 cm, volumul tamburului este de 59 litri iar capacitatea de incarcare este de 9 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin doi copii. 

Motor cu eficienta energetica A+++

LG F4WN609S1 are un motor inverter direct drive care are o eficienta energetica foarte buna dar si un nivel redus al vibratiilor. Consumul energetic anual de 152 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 8.5 lei. In ceea ce priveste consumul de apa, estimarea anuala de 9.000 litri confirma consumul mai redus in comparatie cu alte modele cu capacitate similara de incarcare. Nivelul zgomotului de spalare are o valoarea rezonabila de 52 dB insa cel de centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut este de 75 dB. 

14 cicluri de spalare

Panoul de control are in partea dreapta un display digital cu afisaj alb si butoane tactile pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. In centru se afla butonul rotativ pentru selectarea programului de spalare si doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza. Acest model dispune de 14 programe de spalare dupa cum urmeaza: Bumbac, Bumbac +, Mixt, Easy care, Lenjerie de pat, TurboWash59, Abur antialergic, Haine pentru copii, Sport, Curatarea tamburului, Delicat, Lana, Rapid ’14, Delicate, Manual. Programele standard au o durata destul de mare insa aveti la dispozitie doua cicluri rapide unul cu durata de 14 minute si unul cu durata de 59 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F4WN609S1

Tehnologii smart

Acest model dispune de mai multe tehnologii si functii smart dezvoltate de LG precum:

 • AI DD care detecteaza greutatea incarcaturii si tipul tesaturii si selecteaza automat miscarile tamburului pentru protejarea acestora;
 • LG Steam care utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea alergenilor din haine;
 • TuboWash care curata eficient rufele intr-un timp mai scurt;
 •  SmartThinQ prin care puteti controla masina de pe smartphone, puteti diagnostica erorile sau puteti downloada programe noi de spalare.

Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata intr-un interval de 19 ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau repornirea automata in cazul unei defectiuni a retelei electrice. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii smart

+ Wi-Fi

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG F4WN609S1 este o masina moderna de spalat rufe, cu design elegant, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Functiile smart, gama variata de programe si panoul de control intuitiv sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe din portofoliul LG. 

Tags: