Beko B5WFT89415WW, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Beko B5WFT89415WW Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B5WFT89415WW

Product Name: Beko B5WFT89415WW

Product Description: Beko B5WFT89415WW este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Probrame si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Beko B5WFT89415WW este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de programe si functii si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania turceasca Beko.

Pros

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi si Bluetooth;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Electrocasnicele produse de Beko sunt in topul vanzarilor, datorita raportului excelent intre calitate si pret. De exemplu, o masina de spalat rufe lansata recent de Beko dispune de un design modern si de specificatii tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Beko asigura imbunatatirea performantelor si eficientizarea consumului de energie si apa. Beko B5WFT89415WW este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Beko B5WFT89415WW

Beko B5WFT89415WW – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B5WFT89415WW are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou cu rama interioara neagra si inel cromat in exterior. Peretii laterali au un design box in box creat special de Beko pentru reducerea vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si al stoarcerii rufelor. Cuva are un design Aquawave care impreuna cu paletele cu forma unica creaza o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 9 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 58 x 84 cm, astfel ca va trebui sa alocati un spatiu mai generos pentru instalare. Alte masini de spalat rufe produse de Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko B3WFU584110W (8 Kg, clasa A) sau Beko B5WFU78418WB (8 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Beko B5WFT89415WW

Beko B5WFT89415WW are un motor ProSmart inverter, care este atat fiabil, silentios dar si economic. Eficienta energetica este incadrata in clasa A, un ciclu standard avand un consum de doar 0.49 kWh. Consumul de apa de 45 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si stoarcerea la viteza maxima de 1400 RPM. Nivelul maxim al zgomotului este de 75 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele de generatie noua. 

Panou de control programe si functii

B5WFT89415WW

Panoul de contrl are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ mecanic in partea centrala si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile in cea dreapta.  Controlul masinii se poate face si prin aplicatia pentru smartphone HomeWhiz gratie conectivitatilor Wi-Fi si Bluetooth. Acest model dispune de 14 programe de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, Camasi, Descarcare programe, Steam Therapy, StainExpert, Outdoor, Drum Clean, Clatire si Centrifugare si evacuare. Pe langa aceste programe, mai exista un set de 5 programe pe care le puteti descarca. 

Durata unui program standard este de 3 ore si 48 de minute, iar functiile optionale includ adaugarea articolelor in primele minute ale ciclurilor de spalare, prespalarea, blocarea accesului copiilor la meniu sau prevenirea formarii cutelor.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • SteamCure – utilizeaza abur fierbinte pentru inmuierea petelor sau prevenirea formarii cutelor;
 • Aquafusion – reduce cantitatea de detergent care se pierde in timpul spalarii;
 • Hygiene+ – asigura indepartarea a pana la 99.9% dintre alergenii din haine.

Un alt avantaj al acestei masini de spalat sunt garantiile oferite de producator: 10 ani pentru motorul ProSmart Inverter si 5 ani pentru produs.

Puncte tari

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi si Bluetooth;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5WFT89415WW este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de programe si functii si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania turceasca Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5WFT89415WW