Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU review

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU
  • Consum
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si consum redus de energie. Programele variate de spalare, panoul de control intuitiv si raportul corect calitate/pret sunt alte plusuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Whirlpool.

Masinile de spalat rufe cu o capacitate mai mica de incarcare sunt ideale atat pentru familiile tinere fara copii cat si pentru pensionarii care locuiesc singuri. Aceste aparate electrocasnice au dimensiuni mai compacte si necesita un spatiu mai redus, putand fi instalate atat in bucatariile si baile mai mici cat si pe holurile mai inguste. In plus, consumul energetic si cel de apa va fi in concordanta cu capacitatea mai redusa de incarcare. In cele ce urmeaza va vom prezenta astfel de masina de spalat rufe slim care este produsa de compania americana Whirlpool.

Masina de spalat rufe cu design clasic

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU este o masina de spalat rufe al carei design clasic ii permite integrarea alaturi de alte aparate electrocasnice mai simple. Hubloul cu rama groasa si sticla transparenta se deschide spre stanga si are un diametru suficient de larg pentru incarcarea facila a hainelor si rufelor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 42.5 x 59.5 x 83.7 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivita pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii.

Eficienta energetica A++

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 9.5 lei. Viteza maxima de centrifugare este destul de redusa (1200 de rotatii pe minut), rufele avand un nivel destul de ridicat de umiditate dupa spalare si stoarcere. Daca nivelul zgomotului de spalare are o valoare rezonabila de 62 dB, cel de centrifugare poate sa ajunga pana la 85 dB, o valoare deranjanta pentru celelalte persoane din casa sau vecini.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare care este incadrat de doua butoane pentru pornire oprire si pauza, un display cu leduri si 7 butoame pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Acest model dispune de 16 programe de spalare precum bumbac, sintetice, lana, delicate, sport, baby sau colorate dar si de un program rapid cu durata de 30 de minute care este potrivit pentru o cantitate redusa de haine care necesita o improspatare.

Acesta masina de spalat utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt care regleaza automat presiunea, consumul de apa si timpul de spalare, Soft Move care utilizeaza miscari gentile ale taburului pentru protejarea tesaturilor sensibile sau FreshCare+ care inhiba formarea mirosurilor neplacute dupa spalare. Dintre functiile si optiunile suplimentare cele mai importante sunt prespalarea si blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ panou de control intuitiv

+ consum redus de energie

+ gama variata de programe

+ sisteme si functii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si consum redus de energie. Programele variate de spalare, panoul de control intuitiv si raportul corect calitate/pret sunt alte plusuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Whirlpool.