AEG L7FOE48S, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B 1400 RPM – Pareri si Review

AEG L7FOE48S, Masina de Spalat Rufe 8 Kg ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe AEG L7FOE48S

Product Name: AEG L7FOE48S

Product Description: AEG L7FOE48S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 11 programe de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: AEG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

AEG L7FOE48S este o masina de spalat rufe cu design modern si motor economic si fiabil. Tehnologiile moderne, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de AEG.

Pros

+ design elegant; + panou de control intuitiv; + eficienta energetica incadrata in clasa B; + viteza mare de centrifugare; + tehnologii moderne; + extragarantie pentru motor.

Cons

– programe mai putine in comparatie cu alte modele; – lipsa conectivitatii Wi-Fi; – pretul este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Apratele electrocasnice produse sub brandul AEG sunt incadrate in clasa premium, avand preturi destul de mari. Totusi, masinile de spalat rufe, uscatoarele sau combinele frigorifice produse de AEG au designuri moderne si specificatii tehnice foarte bune. Mai mult, tehnologiile dezvoltate de compania care face parte din grupul Electrolux, le eficientizeaza consumul de resurse si le imbunatatesc performantele. AEG L7FOE48S este o astfel de masina de spalat rufe performanta, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe AEG L7FOE48S

AEG L7FOE48S – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe AEG L7FOE48S are un design modern, cu un hublou mare cu rama argintie si inel interior negru. Usa hubloului are un diametru generos si se deschide la un unghi larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea rufelor. 

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind destinata familiile cu unul sau doi copii. Dimensiunile masinii sunt de 59.7 x 57.6 x 84.7 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat rufe performante produse de AEG pe care le-am analizat recent sunt: LG F4WV328S0U (8 Kg, clasa B) sau Bosch WAX32MH0BY (9 Kg, clasa C).

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica AEG L7FOE48S

AEG L7FOE48S are un motor ÖKOInverter cu magnet permanent, care este mult mai fiabil in comparatie cu un motor clasic, in care exista exista o frecare mai mare intre componente. Eficienta energetica este incadrata in clasa B, un ciclu de spalare standard avand un consum de 0.54 kWh si 43 de litri de apa.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, gradul de umiditate ponderata reziduala dupa spalare si stoarcere fiind de doar 52.7%. Nivelul zgomotului este de cel mult 75 dB pentru stoarcerea la viteza maxima, cel de spalare fiind mult mai redus.

Panou de control, cicluri de spalare si functii

AEG L7FOE48S

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un disc rotativ mecanic pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu si selectoare tactile. Masina dispune de 11 cicluri: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana/Matase, Abur, 20 min 3kg, Jachete, Pilote, Blugi, AntiAllergy. Functiile optionale includ clatirea suplimentara, blocarea pentru protectia copilului sau tratarea petelor dificile. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model dispune de mai multe tehnologii pe care le regasim si la alte masini de spalat rufe de generatie noua comercializate sub brandurile AEG sau Electrolux:

 • ProSteam – previne formarea cutelor cu pana la o treime si asigura mentinerea unui aspect impecabil pentru camasi si bluze;
 • SoftPlus – distribuie uniform balsamul pentru ca tesaturile sa fie mai moi;
 • ProSense – personalizeaza ciclurile de spalare in functie de cantitatea de haine incarcata in masina, reducand consumul de energie si apa si evitand spalarea excesiva a tesaturilor. 

Garantia pentru acest model este cea standard, de 2 ani, insa motorul ÖKOInverter are o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii moderne;

+ extragarantie pentru motor.

Puncte slabe

– programe mai putine in comparatie cu alte modele;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, AEG L7FOE48S este o masina de spalat rufe cu design modern si motor economic si fiabil. Tehnologiile moderne, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de AEG. 

button-3

Manual de utilizare AEG L7FOE48S

Tags: