Masina de spalat rufe LG F2J5HY3W review

LG F2J5HY3W
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

LG F2J5HY3W este o masina de spalat rufe compacta, cu design modern si capacitate redusa de incarcare. Display-ul digital, conectivitatea Wi-Fi si raportul corect calitate/pret sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat produse de LG. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorii sud-coreeni Samsung si LG sunt mai cunoascuti pentru smartphone-urile si televizoarele performante insa au in portofoliu si electrocasnice mari de foarte buna calitate. Aceste aparate au designuri moderne si utilizeaza tehnologii inovative care eficientizeaza consumul si reduc costurile de utilizare. In plus, cele mai noi modele dispun de cenectivitate Wi-Fi care ofera o diagnosticare facila a erorilor sau optiunea de instalare a unor programe noi. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe moderna care este comercializata sub brandul LG.

Masina de spalat rufe LG F2J5HY3W

Masina eleganta de spalat rufe 

LG F2J5HY3W este o masina de spalat rufe cu design elegant si compact de culoare alba, hubloul avand o rama supradimensionata si o sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga la un unghi de 150 de grade iar diametrul este destul de larg pentru a facilita incarcarea rufelor mai voluminoase sau a paturilor mai groase. Acest model are dimensiuni de 45 x 60 x 85 cm si o cuva cu volum de 42 de litri si capacitate de incarcare de 7 Kg ceea ce il face potrivit pentru familiile care au cel mult un copil. 

Motor economic Direct Drive

LG F2J5HY3W are un motor Direct Drive cu un consum anual de energie de doar 157 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consumul anual de apa de 9500 de litri este de asemenea unul redus, performanta de centrifugare fiind insa incadrata doar in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi ajustata in 5 trepte in functie de tesaturile spalate, gradul de umiditate a rufelor dupa spalare fiind de doar 53%. Vibratiile si zgomotul de spalare sunt destul de reduse (55 dB) insa zgomotul de centrifugare poate atinge 75 dB, putand sa derenajeze celelalte persoane din casa.

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj alb si butoane cu touch pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii, un buton rotativ mare pentru selectarea ciclului de spalare si doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza. F2J5HY3W are 14 programe de spalare care includ optiuni clasice (bumbac, amestecate, spalare delicata) dar si moderne precum piele delicata, rufe bebelusi sau antialergic. In plus exista si doua programe care utilizeaza aburul pentru reimprospatarea hainelor si eliminarea a 99% din bacterii dar si un program rapid cu o durata de doar 30 de minute. Conexiunea Wi-Fi permite utilizarea unui smartphone pentru descararea unor programe suplimentare precum uniforme scoalre, echipament sala sport, jeans sau spalare silentioasa. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Conectivitate Wi-Fi si tehnologii moderne

Asa cum am mentionat anterior acest model utilizeaza conexiunea NFC atat pentru adaugarea unor cicluri de spalare noi prin intermediul optiunii Cycle Download dar si pentru diagnosticarea inteligenta si oferirea de solutii pentru orice probleme aparuta cu ajutorul functiei Smart Diagnosis. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne precum 6 Motion DD care activeaza diferite directii pentru tambur pentru spalarea perfecta a rufelor, programarea intarziata intr-un interval de 19 ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii acestei masini de spalat vine si din garantia extinsa de 10 ani oferita de LG pentru motor si partile componente. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ consum foarte redus de energie

+ 14 programe de spalare

+ conectivitate Wi-Fi

+ tehnologii inovative

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, LG F2J5HY3W este o masina de spalat rufe compacta, cu design modern si capacitate redusa de incarcare. Display-ul digital, conectivitatea Wi-Fi si raportul corect calitate/pret sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat produse de LG. 

Manual LG F2J5HY3W