Whirlpool TDLRB7222BSEUN – Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

🥇 Whirlpool TDLRB7222BSEUN - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 14 programe
Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB7222BSEUN

Product Name: Whirlpool TDLRB7222BSEUN

Product Description: Whirlpool TDLRB7222BSEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Whirlpool TDLRB7222BSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte cateva avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1200 rpm

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru maximizarea spatiului utilizat din casele si apartamentele mici. O astfel de masina de spalat rufe poate fi instalata atat intr-o nisa mai ingusta de pe hol cat si intr-o baie mai mica. Ca si in cazul masinilor cu incarcare frontala, cele mai importante specificatii de care va trebuie sa tineti cont sunt eficienta energetica si consumul de apa, viteza maxima de centrifugare si programele si functiile disponibile. Whirlpool TDLRB7222BSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala care are specificatii excelente iar in cele ce urmeaza vi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB7222BSEUN

Whirlpool TDLRB7222BSEUN – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLRB7222BSEUN are o carcasa alba simpla ca si alte modele ale producatorului american precum Whirlpool TDLR 65230, Whirlpool TDLR7221BSEUN sau Whirlpool TDLR65230SSEUN. Manerul ergonomic permite deschiderea facila a usii iar sistemul de deschidere Soft Opening deschide treptat tamburul. Acest model dispune de o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe, fiind destinata utilizarii familiilor formate din 2-3 persoane. Desi are o capacitate mare de incarcare buna, masina are dimensiuni compacte (40 x 60 x 90 cm), putand fi instalata si intr-o dependinta mai mica.

Eficienta energetica A+++

Whirlpool TDLRB7222BSEUN are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 156 kWh avand un cost lunar de 9 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa A, rufele avand un nivel rezonabil de umiditate dupa stoarcerea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este unul foarte redus (doar 49 dB) iar cel de centrifugare poate sa atinga 71 dB la viteza maxima. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Whirlpool TDLRB7222BSEUN

14 cicluri de spalare

Panoul de control contine un display digital cu afisaj verde, un buton rotativ si mai multe butoane pentru activarea unor functii si optiuni. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice, mixte sau delicate) sau al articolelor (jeans sau hainele bebelusilor). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute si un program care asigura un consum mai redus de apa. Masina utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea Simt (regleaza automat consumul de apa si timpul de spalare in functie de cantitatea de haine incarcate) sau Fresh Care (asigura prospetimea hainelor ramase in tambur).

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Whirlpool TDLRB7222BSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte cateva avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.