Candy CSTG 48TE/1-S, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Candy CSTG 48TE/1-S - 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM, 17 programe, 61/81 dB
Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TE/1-S

Product Name: Candy CSTG 48TE/1-S

Product Description: Candy CSTG 48TE/1-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 17 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Summary

Candy CSTG 48TE/1-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si conectivitatea NFC sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Candy.

Pros

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 17 cicluri de spalare

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ functii moderne

+ conectivitate NFC

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

– pretul intreg este mare

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Apartamentele si casele mici trebuie amenajate pentru a maximiza utilizarea spatiului disponibil. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala va necesita mai putin spatiu, putand fi instalata atat pe un hol mai ingust cat si intr-o baie mai mica. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala dispun de o eficienta energetica buna si de un consum rezonabil de apa. Mai mult, tehnologiile de ultima generatie permite curatarea eficienta chiar si a celor mai dificile pete. Candy CSTG 48TE/1-S este o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TE/1-S

Candy CSTG 48TE/1-S – masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare

Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TE/1-S are un design alb simplu cu panou de control in partea superioara. Capacul masinii are un maner ergonomic iar sistemul inovator Gentle Touch Opening asigura deschidera paletelor interioare in deplina siguranta. Desi este o masina de spalat cu incarcare verticala, acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 8 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, masina are o latime de doar 40 cm, o adancime de 60 cm si o inaltime de 86 cm, putand fi instalata si intr-o nisa din hol sau baie.

Motor cu eficienta energetica excelenta

Candy CSTG 48TE/1-S are un motor cu eficienta energetica excelenta, incadrata in clasa A+++. Consumul estimativ anual este de 196 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 11.5 lei. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul hainelor pe care le spalati. Gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si stoarcere la viteza maxima este destul de scazut, astfel ca vor necesita un timp mai scurt pentru uscare. Nivelul zgomotului variaza intre 61 dB pentru spalare si 81 dB pentru centrifugarea la viteza maxima.

Cicluri variate de spalare

Panoul de control consta intr-un selector rotativ in partea dreapta si un display digital cu afisaj rosu si butoane tactile in partea stanga. Acest model dispune de nu mai putin de 17 cicluri de spalare, existand optiuni pentru anumite tesaturi (bumbac, lana, sintetice) dar si in functie de tipul hainelor spalate (sport plus, jeans, hygiene). In plus, exista si 4 programe rapide cu durata de 14, 30, 44 sau 59 de minute potrivite pentru cantitati mai reduse de haine.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy CSTG 48TE/1-S

Conectivitate NFC

Fiind o masina de spalat de generatie noua, acest model dispune de conectivitate NFC cu ajutorul careia veti putea sa descarcati alte cicluri de spalare sau sa monitorizati performantele. In plus, aveti la dispozitie si o gama variata de functii precum pornire intarziata, calacare usoara sau Kilo detector care regleaza cantitatea de apa si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 17 cicluri de spalare

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ functii moderne

+ conectivitate NFC

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Candy CSTG 48TE/1-S este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si conectivitatea NFC sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Candy.