Haier HW80-B14939-S, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Haier HW80-B14939-S Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Haier HW80-B14939-S

Product Name: Haier HW80-B14939-S

Product Description: Haier HW80-B14939-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Haier

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Haier HW80-B14939-S este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Cele 15 cicluri de spalare, tehnologiile si functiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de compania chineza Haier.

Pros

+ design elegant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ 15 cicluri de spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Cons

– adancimea este mai mare decat a altor modele;

– garantie standard.

Aparatele electrocasnice noi dispun de designuri moderne, cu finisaje lucioase si display-uri digitale mari. Un astfel de design permite instalarea frigiderelor, masinilor de spalat rufe sau a celor de vase in orice locuinta noua sau renovata recent. Totusi, pe langa design va trebui sa luati in considerare si specificatiile tehnice, pentru a va asigura ca obtineti un raport bun intre calitate si pret. Haier HW80-B14939-S este o masina de spalat rufe cu design modern si specificatii tehnice foarte bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Haier HW80-B14939-S

Haier HW80-B14939-S – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Haier HW80-B14939-S are un design premium, care impresioneaza prin panoul de control mare si hubloul supradimensionat cu rama neagra. Peretii laterali dispun de un design cu striatii verticale, creat pentru reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii rufelor. Hubloul se deschide la un unghi mare si dispune de un diametru generos de 36 cm care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg, fiind un model destinat familiilor formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile masinii sunt sunt destul de mari: 60 x 602 x 85 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu design elegant pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFU58415M (8 Kg, clasa A) sau Bosch WGG2440REU (9 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Haier HW80-B14939-S

Haier HW80-B14939-S are un motor Direct Motion care este cuplat direct pe tambur, reducand numarul de piese si componente utilizate. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, un ciclu standard avand un consum de doar 0.47 kWh. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 67 dB in cazul centrifugarii, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Panou de control, programe si functii

Haier HW80-B14939-S

Panoul de control are o organizare atipica, cu display-ul digital in partea centrala si selectorul pentru programe in cea dreapta. Pentru spalare aveti la dispozitie nu mai putin de 15 programe: Bumbac, Sintetice, Mixte, Paturi, Anti-Alergii, Beby Care, Camasi, Refresh, Rapid 15, Rapid, Lana, Delicate, Bumbac 20 grade C, sau Eco 40-60. Durata unui program standard este de 3 ore si 38 de minute insa, dupa cum vedeti exista si optiuni rapide pentru o cantitate redusa de haine. 

Functiile optionale includ pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, clatirea suplimentara, prevenirea formarii cutelor sau adaugarea rufelor dupa inceputul ciclului de spalare. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa Direct Motion de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologii si sisteme dezvoltate de Haier precum:

 • ABT – suprafetele sensibile sunt tratate cu ion de zin pentru a prevenit firmarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor;
 • Steam – utilizeaza aburul fierbinte pentru indepartarea petelor dificile si eliminarea alergenilor din haine;
 • Auto Wieght – cantareste hainele si ajusteaza automat consumul de apa si durata ciclului de spalare in functie de acestea. 

Din pacate, acest model beneficiaza doar de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ 15 cicluri de spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Puncte slabe

– adancimea este mai mare decat a altor modele;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Haier HW80-B14939-S este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Cele 15 cicluri de spalare, tehnologiile si functiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de compania chineza Haier.

button-3