Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ100M4 review

? Toshiba TW-BJ100M4
Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ100M4

Product Name: Toshiba TW-BJ100M4

Product Description: Toshiba TW-BJ100M4 este o masina de spalat cu capacitate de 9 Kg, cu un motor durabil, economic (A+++) si silentios (67 dB).

Brand: Toshiba

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Toshiba TW-BJ100M4 este o masina de spalat performanta, cu un motor durabil, economic si silentios. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si gama variata de programe sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Toshiba.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta extrem de variata de pe piata face ca alegerea unei masini de spalat rufe sa fie destul de dificila, mai ales daca nu sunteti familiarizati cu anumiti termeni tehnici. O masina de spalat rufe performanta va avea un consum redus de energie si apa, o viteza de centrifugare cuprinsa intre 1400 si 1600 de rotatii pe minut si sisteme si tehnologii moderne care asigura indepartarea facila a petelor si protejarea tesaturilor. Notorietatea producatorului sau recenziile altor persoane care au achizitionat acel produs pot sa va ajute de asemenea sa alegeti un model care ofera un raport bun intre calitate si pret. Un astfel de model este si masina de spalat produsa de Toshiba a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ100M4

Masina de spalat rufe cu capacitate de 9 Kg

Toshiba TW-BJ100M4 este o masina de spalat rufe cu design elegant din care ies in evidenta display-ul digital integrat si hubloul cu rama groasa neagra. Hubloul se deschide spre dreapta si are un diametru mare de 49 cm care faciliteaza chiar si incarcarea articolelor mai voluminoase precum paturi, lenjerii sau pleduri. Masina are dimensiuni de 59.5 x 61.5 x 85 cm si o capacitatea de incarcare generoasa de 9 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au 2-3 copii.

Motor Real Inverter economic

Toshiba TW-BJ100M4 are un motor Real Inverter de generatie noua care are o durabilitate excelenta, beneficiind de o garantie extinsa de 10 ani. In plus, motorul este mai silentios cu 10% in comparatie cu modelele mai vechi si are o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut si poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul tesaturilor. Nivelul zgomotului variaza intre 56 dB pentru spalare si 67 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, fiind mai redus in comparatie cu alte modele cu specificatii similare.

12 cicluri de spalare

Panoul de control integrat contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj alb si mai multe butoane tactile pentru modificarea unor optiuni si activarea unor functii suplimentare. Cele 12 programe de spalare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, lana) dar si un program pentru lenjerii sau unul pentru spalare la rece. In plus, aveti la dispozitie si un ciclu rapid de spalare cu durata de doar 12 minute care este insa potrivit pentru o cantitate redusa de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Toshiba TW-BJ100M4

Tehnologii si sisteme moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme dezvoltate de Toshiba precum The Greatwaves care protejeaza tesaturile si asigura o economie de energie, detergent si timp, Aqua Stop care utilizeaza un furtun in 2 straturi care impirdica scurgerea apei sau CycloneMix care asigura dizolvarea rapida a detergentului, imbunatatind performantele de spalare. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital integrat

+ motor Real Inverter cu eficienta A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ 12 cicluri de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Toshiba TW-BJ100M4 este o masina de spalat performanta, cu un motor durabil, economic si silentios. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si gama variata de programe sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Toshiba.

Manual de utilizare Toshiba TW-BJ100M4