Haier HWD80-B14979-S, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, Clasa A/D, 1400 rpm – Pareri si Review

Haier HWD80-B14979-S - 8/5 Kg, Clasa A/D, 1400 RPM, 72 dB
Masina de spalat rufe Haier HWD80-B14979-S

Product Name: Haier HWD80-B14979-S

Product Description: Haier HWD80-B14979-S este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 8/5 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A/D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si uscare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Haier

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Haier HWD80-B14979-S este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design premium si un motor fiabil si economic. Panoul de control inuitiv, tehnologiile de ultima generatie si functiile si programele variate sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Haier.

Pros

+ design modern; + display digital tactil mare; + eficienta energetica buna; + tehnologii si functii moderne; + viteza mare de centrifugare; + nivel redus al zgomotului.

Cons

– durata programului de uscare este mare; – lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Piata electrocasnicelor din Romania cuprinde o gama variata de produse, existand unele modele mai scumpe, incadrate in gama premium, cat altele si cu un pret mai accesibil. In ultimii ani au devenit disponibile si aparate electrocasnice ale unor branduri chinezesti precum Midea, Haier sau Gree care se bucura de o popularitate in crestere si pe celelalte piete europene. Avantajele acestor electrocasnice produse de companiile chinezesti sunt atat preturile competitive cat si utilizarea unor tehnologii de ultima generatie. Haier HWD80-B14979-S este o astfel de masina de spalat de generatie noua iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Haier HWD80-B14979-S

Haier HWD80-B14979-S – masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe Haier HWD80-B14979-S are un design modern, din care iese in evidenta hubloul mare, cu rama ingusta si sticla neagra. Lateralele masinii au un design special, care asigura reducerea nivelului vibratiilor si a zgomotului. Hubloul are un diametru de 36 cm care faciliteaza incarcarea rufelor umede sau uscate. Dimensiunile acestui model sunt compacte (60 x 46 x 85 cm) iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. Alte masini de spalat rufe cu uscator cu specificatii tehnice foarte bune sunt: Samsung WD80TA046BE/LE, LG F4J3TM5WE, Samsung WD80T4046CX/LE sau Toshiba TWD-BJ90W4

Motor economic Direct Motion

Haier HWD80-B14979-S are un motor care foloseste tehnologia Direct Motion fara curea de transmisie, care are o eficienta energetica excelenta si o fiabilitate foarte buna. Eficienta energetica este incadrata in clasa A (pe o scara de la A la G) pentru spalare si in clasa D pentru spalare si uscare. Un ciclul complet de spalare si uscare are un consum de 2.66 kWh, ceea ce inseamna un cost de aproximativ 2.5 lei. Consumul de apa este de doar 44 litri/ciclu iar gradul de umiditate al rufelor dupa stoarcere este unul redus, fiind incadrata in aceeasi clasa A. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul maxim al zgomotului este de doar 72 dB.  

Panou de control tactil

Panoul de control contine un display digital integrat mare, cu afisaj albastru si butoane tactile si un selector rotativ elegant in partea dreapta. Cele 14 programe contin un ciclu de uscare, unul de spalare si uscare  si 12 de spalare, organizate in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, matase) sau al articolelor (paturi). Exista si un program de spalare rapida, cu durata de doar 15 minute, potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe. Durata unui program de spalare este de 3 ore si 35 de minute si de 8 ore si 20 de minute pentru un ciclu complet de spalare si uscare. 

Haier HWD80-B14979-S

Tehnologii moderne

Pe langa Direct Motion, acest model utilizeaza si alte tehnologii si sisteme dezvoltate de Haier precum ABT (suprafetele semsibile sunt tratate cu ioni de zinc pentru a elimina bacteriile) sau Auto Weight (cantarirea automata a rufelor si ajustarea timpului de spalare in functie de aceasta). Cele mai importate functii sunt I-Time (permite durata timpului de spalare), Stain Removal (puteti selecta tipul petei dificile) sau I-Refresh (permite improspatarea hainelor prin tehnologia cu micro-vapori). In plus, masina beneficiaza de un sistem automat de curatare, Smart Dual Spray, prin care sunt indepartate scamele si resturile de detergenti de pe geam si garnitura. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital tactil mare;

+ eficienta energetica buna;

+ tehnologii si functii moderne;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului.

Puncte slabe

– durata programului de uscare este mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

Concluzionand, Haier HWD80-B14979-S este o masina slim de spalat rufe cu uscator care are un design premium si un motor fiabil si economic. Panoul de control inuitiv, tehnologiile de ultima generatie si functiile si programele variate sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Haier.

Tags: