Samsung WD10T634DBH/S7, Masina de spalat rufe cu uscator, Clasa B, 10.5/6 Kg – Pareri si Review

Samsung WD10T634DBH/S7 - 10/6 Kg, Clasa B, 1400 rpm, 52/62/73 dB, Wi-Fi
Samsung WD10T634DBH/S7

Product Name: Samsung WD10T634DBH/S7

Product Description: Samsung WD10T634DBH/S7 este o masina de spalat rufe cu uscator care are o eficienta energetica incadrata in clasa A si o capacitate de incarcare de 10.5 Kg de rufe pentru spalare si 6 Kg pentru uscare. Masina dispune de 25 de programe de spalare si uscare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Samsung WD10T634DBH/S7 este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si extragarantia oferita pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul companiei sud-coreene Samsung. 

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica buna

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantia extinsa de 10 ani pentru motor

Cons

– durata programelor este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt aparate electrocasnice multifunctionale care permit spalarea si uscarea rufelor intr-un singur ciclu sau in cicluri separate. De obicei, capacitatea de incarcare pentru spalare este mai mare decat cea pentru uscare, astfel ca o cantitate mai mare de rufe va trebui uscata in doua cicluri consecutive. Consumul energetic al acestor masini de spalat este unul insemnat, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Samsung WD10T634DBH/S7 este un astfel de model iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii si avantaje.

Samsung WD10T634DBH/S7

Samsung WD10T634DBH/S7 – masina de spalat rufe cu uscator pentru 4-5 persoane

Masina de spalat rufe Samsung WD10T634DBH/S7 este un model de generatie noua cu carcasa alba si hublou supradimensionat cu sticla neagra. Diametrul mare al hubloului si unghiul larg de deschidere a usii permit incarcarea usoara a hainelor uscate sau umede. Masina are o capacitate generoasa atat pentru spalare (10.5 Kg) cat si pentru uscare (6 Kg) fiind destinata utilizarii familiilor cu cel putin 4-5 persoane. Aceasta capacitate de incarcare vine insa si cu dimensiuni pe masura (60 x 60 x 85 cm) astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare.

Motor cu eficienta energetica buna

Samsung WD10T634DBH/S7 dispune de un motor digital inverter care dispune de o garantia extinsa de 10 ani, ca si in cazul altor modele precum Samsung WD80T4046CX/LE, Samsung WD80T4046EE/LE sau Samsung DV80T5220AW/S7. Eficienta energetica este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), un ciclu de complet de spalare si uscare avand un consum de 8.5 kWh ceea ce inseamna un cost de aproximativ 6 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor avea un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere. Pe langa eficienta energetica buna, motorul are si un nivel rezonabil al zgomotului atat pentru spalare (52 dB) cat si pentru uscare (62 dB) si centrifugare (73 dB).

Programe variate de spalare si uscare

Panoul de control are un display digital mare si un selector rotativ cromat incadrat de doua butoane tactile. Acest model dispune de nu mai putin de 24 de cicluri, din care majoritatea sunt pentru spalare (bumbac, sintetice, lana, delicate, lenjerie, echipament sportiv, etc.), 2 sunt pentru uscare (bumbac si sintetice) si 2 pentru spalare si uscare. In plus, exista si un program rapid de spalare cu durata de doar 15 minute si unul pentru improspatarea hainelor putin purtate cu ajutorul aburului fierbinte. Durata programelor este destul de mare, in special pentru uscarea unor cantitati mari de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Samsung WD10T634DBH/S7

Conexiune Wi-Fi

Fiind o masina de spalat rufe de generatie noua acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung precum EcoBubble (curata tesaturile in profunzime cu ajutorul spumei), Auto Dispense (asigura o distribuire optima a detergentului si a balsamului) sau Hygiene Steam (indeparteaza bacteriile si alergenii cu ajutorul aburului fierbinte). Mai mult, conexiunea Wi-Fi permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei mobile SmartThings. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt finalul intarziat, curatarea tamburului si blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica buna

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantia extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– durata programelor este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung WD10T634DBH/S7 este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si extragarantia oferita pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul companiei sud-coreene Samsung. 

Manual de utilizare Samsung WD10T634DBH/S7