Beko BDFS26046XQ, Masina de spalat vase, 10 seturi, Clasa C – Pareri si Review

▷Review: Beko BDFS26046XQ Masina de Spalat Vase Pareri
Masina de spalat vase Beko BDFS26046XQ

Product Name: Beko BDFS26046XQ

Product Description: Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 6 programe de spalare si are un nivel al zgomtoului de 44 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Summary

Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase cu design modern si eficienta energetica buna. Functiile si tehnologiile moderne, programele utile si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– numar redus de programe.

Masinile de spalat vase se regasesc in majoritatea bucatariilor noi sau a celor renovate recent. Alegerea masinii de spalat vase trebuie facuta atat in functie de design cat si de capacitate si dimensiuni.  Alte specificatii importante sunt consumul energetic si de apa, programele si functiile disponibile sau tehnologiile utilizate. Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante speicificatii ale acestui model.

Masina de spalat vase Beko BDFS26046XQ

Beko BDFS26046XQ – design, capacitate si dimensiuni

Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase incorporabila care are un design elegant, cu finisaje din inox. Peretii laterali dispun de un design cu striatii, care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii. In interior, exista doua cosuri din care cel superior se poate ajusta pe 3 niveluri, gratie sistemului Acrobat System. Bratul de pulverizare este robust si asigura un jet de apa puternic pentru curatarea eficienta a vaselor.

Acest model are o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si dimensiuni de 44.8 x 60 x 85 cm, instalarea putand sa fi facuta si intr-o bucatarie mai mica. Alte modele de masini de spalat vase performante pe care le-am analizat sunt: Bosch SGS4HTW47E sau Beko DIS28023.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Beko BDFS26046XQ

Beko BDFS26046XQ are un motor ProSmart Inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica buna si un nivel rezonabil al zgomotului. Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.59 kWh si 8.9 litri de apa si dureaza 3 ore si 40 de minute. Nivelul zgomotului poate atinge 44 dB, o valoarea mult mai redusa in comparatie cu cele ale modelelor de generatie mai veche. 

Panou de control, programe si functii

Beko BDFS26046XQ

Panoul de control contine un display digital care este incadrat de mai multe selectoare tactile. Pentru spalare aveti la dispozitie urmatoarele programe: Quick&Shine, Eco 50°C, Auto program, Intensive 70°C, Mini 30 si Delicate. Temperatura de spalare poate fi setata in 6 trepte intre 35 si 70 de grade in functie de program. Functiile optionale sunt:

 • Hygiene Intense – eliminarea a 99.9% dintre virusurile si bacteriile de pe vesela;
 • SelfDry – deschiderea automata a usii la sfarsitul ciclului de spalare pentru uscarea mai rapida a vaselor;
 • Fast+ – reduce timpul de spalare si consumul de apa;
 • Pornirea programabila;
 • Blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa functiile enumerate anterior, acest model utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • AutoGlassShield – protejeaza vasele de sticla prin echilibrarea nivelului de duritate a apei;
 • AquaIntense – curatare de pana la 5 ori mai eficienta gratie bratului rotativ la 180 de grade.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 6 ani, iar motorul are o extra garantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii va trebui sa inscrieti produsul pe: extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– numar redus de programe.

Concluzii

In concluzie, Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase cu design modern si eficienta energetica buna. Functiile si tehnologiile moderne, programele utile si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko BDFS26046XQ