Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E review

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta
  (4.7)
 • Consum
  (4.5)
4.5

Sumar

Candy CDCP 6/E este o masina de spalat vase cu dimensiuni mici dar cu o buna eficienta si un consum redus. Nivelul redus al zgomotului, cele 6 programe de spalare si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Dimensiunile mici ale unor bucatarii ne impiedica cateodata sa le amenajam asa cum ne dorim. Astfel, intr-o bucatarie ingusta va trebui sa alegeti un frigider mai mic, un aragaz mai ingust si un cuptor cu microunde cu o capacitate mai redusa. Tot din lipsa de spatiu nu vom putea instala o masina de spalat vase care ar putea sa ne aduca o economie importanta de timp si bani. Unii producatori au luat in considerare aceste aspecte si au introdus in ofertele lor masini de spalat vase de mici dimensiuni. Un astfel de producator este Candy, iar in continuare va vom prezenta un model de masina de spalat vase care a fost primit foarte bine de clienti.

Masina de spalat vase Candy CDCP 6E pareri

Masina de spalat vase mini

Candy CDCP 6/E este o masina de spalat vase de mici dimensiuni cu un design alb simplu si un panou de control de culoare neagra. Dimensiunile mici ale masinii (latime de 55 cm, adancime de 50 cm, si inaltime de 44 cm) permit incorporarea acesteia in mobilierul din bucatarie. Capacitatea masinii este de 6 seturi de vase, fiind ideala pentru familiile mici cu cel mult un copil.

Eficienta si consum redus

Consumul anual de energie este incadrat in clasa A+, acest model oferind o eficienta buna atat pentru spalare cat si pentru uscare. Consumul de apa pe ciclu de spalare este de 6.5 litri, o cantitate mult mai redusa in comparatie cu cea consumata la spalarea aceleiasi cantitati de vase in chiuveta. Zgomotul produs de masina este unul destul de redus, valoarea de 51 dB fiind mai mica decat cea oferita de o masina de spalat vase cu dimensiuni standard.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Candy CDCP 6E pret

6 programe de spalare

Panoul de control este situat in partea superioara a usii si are un sistem format din butoane si indicatoare cu led. Acest model are disponibile 6 programe de spalare:

 • Intensiv 70°C cu o durata de 140 de minute
 • Normal 60°C cu o durata de 120 de minute
 • Eco 50°C cu o durata de 195 de minute
 • Glass 45°C cu o durata de 75 de minute
 • Daily 65°C cu o durata de 90 de minute
 • Rapid 40°C cu o durata de 30 de minute

Programul Intensiv este dedicat vaselor foarte murdare si are inclusa o prespalare a acestora pentru a asigura indepartarea murdariei si grasimilor, iar programul rapid este pentru vasele mai putin murdare. Clatirea se face la temperaturi diferite pentru fiecare program vasele fiind curate si uscate atunci cand le scoateti din masina. Cosul masinii are suporturi pentru farfurii, cani si pahare cat si un cos mic pentru tacamuri.

Puncte tari

+ dimensiuni reduse

+ consum scazut de energie si apa

+ nivel redus al zgomotului

+ eficienta ridicata la spalare si uscare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– furtunul de alimentare este prea scurt

Concluzii

In concluzie, Candy CDCP 6/E este o masina de spalat vase cu dimensiuni mici dar cu o buna eficienta si un consum redus. Nivelul redus al zgomotului, cele 6 programe de spalare si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.