Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P review

Whirlpool WIC3C26P
Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P

Product Name: Whirlpool WIC3C26P

Product Description: Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase incorporabila cu capacitate de 14 seturi si 9 programe de spalare.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase incorporabila cu eficienta energetica buna si un consum redus de apa. Nivelul scazut al zgomotului, cele 8 cicluri de spalare si tehnologiile moderne dezvoltate de Whirlpool sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de splatat vase. 

Spalarea vaselor nu este o activiate foarte placuta, de aceea tot mai multe familii tinere opteaza pentru achizitionarea unei masini de spalat vase. Un astfel de aparat electrocasnic permite spalarea rapida a veselor, paharelor si a veselei, consumul de apa fiind mai redus in comparatie cu spalarea manuala. Cele mai importante specificatii de care trebuie sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat vase sunt dimensiunile si capacitatea de incarcare, eficienta energetica, numarul de programe sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase cu eficienta energetica buna care este produsa de Whirlpool.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P

Masina de spalat vase incorporabila

Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase incorporabila care are un design clasic de culoare alba si panou de control pe partea interioara a usii. Deschiderea usii se face usor cu o singura mana, facilitand incarcarea si descarcarea vaselor. La interior masina dispune de doua rafturi si un cos pentru vesela, cel superior putand fi scos pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 55.5 x 82 cm si o capacitate de 14 seturi de vase, fiind ideal pentru familiile care au copii mici. 

Eficienta energetica A++

Whirlpool WIC3C26P are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de de 266 kWh avand un cost lunar de aproximativ 14.5 lei. Consumul mediu anual de apa de 2660 litri este de asemenea unul destul de redus, un program standard de spalare consumand 9.5 litri de apa. Nivelul zgomotului de 46 dB este unul foarte scazut, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Whirlpool WIC3C26P

8 programe de spalare

Panoul de control are un display digital digital mic si 7 butoane pentru pornire/oprire, selectarea programelor sau activarea unor functii si optiuni suplimentare. Aceasta masina dispune de 8 programe de spalare precum Eco pentru un consum redus de energie, Rapid pentru vasele putin murdare, Glass pentru pahare sau Intensive 65 pentru vasele cu grasime si resturi de mancare uscata. WIC3C26P utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt dezvoltata de Whirlpool care adapteaza automat consumul de energie si apa in functie de vasele incarcate in masina. In plus, tehnologia PoweClean Pro utilizeaza duze de inalta presiune pentru indepartarea eficienta a resturilor de mancare fara a fi necesara prespalarea prealabila a vaselor. In cazul in care veti dori sa spalati vasele atunci cand sunteti la serviciu aveti la dispozitie functia de pornire programabila cu un interval maximum de 12 ore. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor cu eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ consum redus de apa

+ 8 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ pornire programabila

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase incorporabila cu eficienta energetica buna si un consum redus de apa. Nivelul scazut al zgomotului, cele 8 cicluri de spalare si tehnologiile moderne dezvoltate de Whirlpool sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de splatat vase.