Hansa ZWM426ESH.1, Masina de spalat vase, 10 seturi, clasa E, 6 programe – Pareri si Review

▷ Hansa ZWM426ESH.1 Masina De Spalat Vase ⭐ Review Si Pareri
Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1

Product Name: Hansa ZWM426ESH.1

Product Description: Hansa ZWM426ESH.1 este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 6 programe de spalare si are un nivel al zgomotului de 47 dB.

Brand: Hansa

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Hansa ZWM426ESH.1 este o masina de spalat vase cu design modern si dimensiuni compacte. Functiile moderne, display-ul digital si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa.

Pros

+ design modern;

+ cos superior ajustabil;

+ panou de control intuitiv;

+ functii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– numar redus de programe.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Spalarea farfuriilor, tacamurilor si a tigailor sau a oalelor este o activitate care necesita destul de mult timp, mai ales daca gatiti des. Pe langa timp, spalatul vaselor in chiuveta presupune si un consum mare de apa, iar produsele de curatare si grasimile pot sa va afecteze pielea si unghiile. Pentru a elimina toate aceste aspecte negative, cea mai simpla solutie este achizitionarea unei masini de spalat vase. Chiar daca nu aveti un buget foarte generos, exista modele cu pret accesibil care ofera un raport corect intre calitate si pret. Hansa ZWM426ESH.1 este o astfel de masina de spalat vase cu pret mai redus, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1

Hansa ZWM426ESH.1 -design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH.1 are un design modern, cu unghiuri drepte si finisaje argintii. Manerul ergonomic permite deschiderea usoara a usii, iar in partea superioara si pe cantul acesteia se afla panou de control cu display digital. In interiorul masinii exista doua cosuri mari pentru vase si un sertar pentru tacamuri in partea superioara. Cosurile au elemente rabarabile iar cel superior se poate ajuta pe inaltime gratie sistemului Up&Down.

Acest model are o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si dimensiuni de 44.8 x 60 x 84.5 cm, astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu prea mare pentru instalare. Alte modele de masini de spalat vase compacte pe care le-am analizat sunt: Beko BDFS15020W (10 seturi, clasa E) sau Bosch SMS4HTW17E (12 seturi, clasa D).

Eficienta energetica, consum de apa si zgomot

Eficienta energetica Hansa ZWM426ESH.1

Hansa ZWM426ESH.1 are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.76 kWh si 9 litri de apa si are o durata destul de mare (3 ore si 55 de minute). Nivelul zgomotului este de 47 dB, fiind comparabil cu cel al altor modele cu preturi mai mici. Masina dispune de un sistem de dedurizare al apei, iar in cazul in care se termina solutia de clatire sau sarea, veti fi instiintati printr-un indicator luminos.

Panou de control si programe

Hansa ZWM426ESH.1

Panoul de control consta intr-un display digital incadrat de 4 butoane si mai multi indicatori pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 6 cicluri de spalare:

 • Intensiv 60 °C si durata de 165 min;
 • Normal 55 °C si durata de 175 min;
 • Pahare 40 °C si durata de 125 min;
 • Auto 45° – 55°C si durata de 150 min;
 • Autocurăţare 70°C si durata de 90 min;
 • Eco 45°C si durata de 205 min.

Sisteme, functii si garantie

Aceasta masina de spalat vase dispune de mai multe sisteme si functii moderne precum Half Load (reduce consumul de energie si apa cu pana la 20% in cazul incarcaturilor partiale) sau Strat Delay (permite amanarea startului programelor intr-un interval de pana la 24 de ore). Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni, insa o puteti prelungi la un cost suplimentar in momentul achizitionarii. 

Puncte tari

+ design modern;

+ cos superior ajustabil;

+ panou de control intuitiv;

+ functii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– numar redus de programe.

Concluzii

In concluzie, Hansa ZWM426ESH.1 este o masina de spalat vase cu design modern si dimensiuni compacte. Functiile moderne, display-ul digital si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa.

button-3