Hansa ZWM556SH, Masina de spalat vase, 6 seturi, Clasa F, 5 programe – Pareri si Review

▷ Review: Hansa ZWM556SH- 6 seturi, Clasa F, 5 programe, 49 dB - Pareri
Masina de spalat vase Hansa ZWM556SH

Product Name: Hansa ZWM556SH

Product Description: Hansa ZWM556SH este o masina de spalat vase compacta, cu o capacitate de 6 seturi de vase si 5 programe de spalare. Masina dispune de 5 programe si are un nivel al zgomotului de 49 dB.

Brand: Hansa

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si functii
  (3)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
3.8

Sumar

Hansa ZWM556SH este o masina de spalat vase compacta cu design modern si panou de control intuitiv. Programele eficiente de spalare, optiunea de pornire intarziata si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ indicator golire sare/detergent;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– lipsa unor functii suplimentare.

Bucatariile mici sau inguste nu permit instalarea unui numar mare de aparate electrocasnice, multe persoane fiind nevoite sa renunte la instalarea unei masini de spalat. Daca totusi doriti sa scapati de corvoada spalarii zilnice a vaselor in chiuveta, atunci puteti alege un model de masina de spalat vase compact, cu dimensiuni mai reduse. O masina de spalat vase compacta are o capacitate de incarcare mai redusa, fiind ideala pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu gatesc foarte mult. Hansa ZWM556SH este o astfel de masina de spalat vase, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model. 

Masina de spalat vase Hansa ZWM556SH

Hansa ZWM556SH – masina de spalat vase compacta

Masina de spalat vase Hansa ZWM556SH are un design actual, cu o carcasa argintie si un panou de control negru in partea superioara. Manerul ergonomic larg permite deschiderea facila a usii, chiar daca instalarea masnii nu se face la nivelul blatului. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 seturi de vase – un set insemnand o farfurie adanca, o farfurie intinsa, un bol si o farfurie pentru desert la care se adauga tacamurile (lingura, cutit, furculita si lingurita). 

Dimensiunile masinii sunt de 55 x 50 x 43.8 cm, instalarea trebuind sa fie facuta in mobilierul din bucatarie. Alte modele de masini de spalat vase cu specificatii tehnice mai bune sunt: Hotpoint HFO3T241WFGX, Bosch SMS4EVW14E sau Whirlpool WFC3C42PX

Nivel rezonabil al zgomotului

Hansa ZWM556SH are un motor cu eficienta energetica destul de slaba, consumul fiind incadrat in clasa F, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.61 kW si 4.5 litri de apa si dureaza 3 ore si 50 de minute. Nivelul zgomotului are o valoare de 49 dB, comparabil cu cel al altor modele care au preturi de achizitie mai mici. La interior, cosul metalic ofera spatiu de depozitare atat pentru farfurii si tacamuri cat si pentru pahare sau cani. 

Consum Hansa ZWM556SH

5 programe de spalare

Panoul de control este format dintr-un display cu leduri si 4 butoane pentru pornire/oprire, alegerea ciclului de spalare sau activarea pornirii intarziate. Acest model dispune de 5 programe de spalare: Normal, Delicat, Rapid, Economic sau Intensiv. Veti putea astfel sa spalati rapid vasele putin murdare, sa reduceti consumul sau sa curatati eficient vasele murdare de grasimi sau cu resturi uscate de alimente.

Pornirea intarziata poate fi setata la 2, 4 sau 8 ore iar la sfarsitul programului de spalare veti fi atentionati de un semnal sonor. In cazul in care nu mai exista sare sau solutie de clatire, sunteti instiintati de un led de avertizare.

Puncte tari 

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ indicator golire sare/detergent;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– lipsa unor functii suplimentare.

Concluzii

In concluzie, Hansa ZWM556SH este o masina de spalat vase compacta cu design modern si panou de control intuitiv. Programele eficiente de spalare, optiunea de pornire intarziata si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa. 

Tags: