Whirlpool WFC3C42PX, Masina de spalat vase, 14 seturi, Clasa C, 8 programe – Pareri si Review

▷ Whirlpool WFC3C42PX - 14 seturi, Clasa C, 8 programe, 42 dB
Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C42PX

Product Name: Whirlpool WFC3C42PX

Product Description: Whirlpool WFC3C42PX este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 14 seturi de vase si o eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 8 programe si are un nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Whirlpool WFC3C42PX este o masina de spalat vase cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ motor inverter economic;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Masinile de spalat vase au devenit din ce in ce mai populare, fiind achizitionate in special de persoanele tinere. Utilizand o masina de spalat vase veti avea mai mult timp liber dar veti reduce si consumul apa. In plus, va veti proteja si pielea mainilor care nu va mai fi supusa actiunii substantelor de curatare sau a grasimilor. Cele mai importante specificatii de care va trebui sa tineti cont la alegerea unei masini de spalat vase sunt capacitatea de incarcare, eficienta energetica si consumul de apa sau numarul de programe. Whirlpool WFC3C42PX este o masina de spalat vase cu specificatii tehnice bune iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestui model.

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C42PX

Whirlpool WFC3C42PX – masina de spalat vase pentru 14 seturi

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C42PX are un design modern cu carcasa argintie si panou de control negru in partea superioara. Masina dispune de un maner larg care permite deschiderea si inchiderea facila a usii. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 14 seturi de vase, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 4-5 persoane. Masina are dimensiuni de 60 x 59 x 85 cm, putandu-se instala atat independent cat si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat vase cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch SMS6ZCW48E, AEG FFB73517ZM, Beko BDFN26430W sau Electrolux EES42210L.

Motor inverter economic

Whirlpool WFC3C42PX are un motor inverter de generatie noua care are o eficienta energetica incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G. Un program standard are un consum de 9.5 litri de apa si 0.75 kWh si are o durata de 3 ore si 10 minute. Nivelul zgomotului este de 42 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa de la bucatarie deschsa. La interior masina dispune de doua cosuri, din care cel superior este reglabil pe inaltime, pentru a face loc si vaselor mai mari.  In plus, suporturile din cosul inferior sunt rabatabile, putandu-se ajusta in functie de vasele pe care le spalati. 

Whirlpool WFC3C42PX

8 programe de spalare

Panoul de control contine un display digital in partea centrala care este incadrat de cate 3 butoane pe fiecare laterala. Masina dispune de 8 programe de spalare precum Intensiv 65ºC, Prespalare, Expres, Eco 50°C, Sticla 45°C sau Zilnic 50ºC. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt (utilizeaza senzori pentru setarea automata a temperaturii si a timpului de spalare in functie de gradul de murdarie al vaselor) sau Power Clean (duzele speciale asigura un flux de apa bine directionat pentru curatarea eficienta a vaselor). Cele mai importante functii sunt pornirea programabila, blocarea accesului copiilor la meniu sau incarcarea pe jumatate. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ motor inverter economic;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne

+ functii utile.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WFC3C42PX este o masina de spalat vase cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Whirlpool.