Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD review

 • Consum
  (5)
 • Functii si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate?pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Beko DFN28330WAD este o masina de spalat vase moderna, cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Programele eficiente de spalare, cosurile ajustabile si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat vase produse de Beko.

Daca doriti sa va protejati mainile si sa reduceti timpul alocat spalarii vaselor atunci aveti nevoie de o masina de spalat vase. Cele mai performante masini de spalat vase au un consum redus de energie si apa si utilizeaza tehnologii moderne pentru indepartarea grasimilor, resturilor de mancare si a petelor de pe vase, tacamuri, cani sau pahare. Numarul de programe, nivelurile de temperatura si functiile speciale sunt alte specificatii importante pentru orice masina de spalat vase. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase cu specificatii excelente care este produsa de compania turceasca Beko.

Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD

Masina de spalat vase de ultima generatie

Beko DFN28330WAD este o masina de spalat vase cu un un design alb elegant cu linii drepte si un display digital de culoare neagra. Masina are un maner ergonomic in partea frontala si o capacitate maxima de 13 seturi, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin un copil. Acest model are dimensiuni de 85 x 59.8 x 60 cm, putandu-se incadra cu usurinta in bucatariile cu amenajare contemporana sau moderna.

Consum redus de energie si apa

Beko DFN28330WAD are un consum anual de energie de 234 kWh, o valoare foarte scazuta care este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 2800 de litri este de asemenea unul redus, pentru un program standard consumul fiind de doar 10 litri de apa. In plus, acest model beneficiaza de senzori care ajuta la reducerea consumului apa:

 • Dirt sensor – detecteaza automat gradul de murdarie al vaselor si seteaza automat consumul de apa
 • Senzor de incarcare – detecteaza cantitatea de vase incarcate si masina si ajusteaza consumul de apa in functie de aceasta

Nivelul zgomotului de 44 dB este foarte redus, mai ales daca luam in considerarea capacitatea mare de incarcare a acestui model.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Beko DFN28330WAD

Meniu si programe

Panoul de control esteformat dintr-un display digital care este incadrat de 9 butoane cu touch cu ajutorul carora veti putea sa porniri si sa opriti masina, sa selectati programul de spalare si functiile speciale. Masina dispune de 6 niveluri de temperatura si 8 programe de spalare precum Eco 50 care asigura cel mai redus consum de energie si apa, Intensive 70 pentru farfuriile cu un grad ridicat de murdarie, GlassCare 40 pentru paharele delicate din cristal sau Quick&Clean care permite spalarea vaselor in doar 58 de minute.

Accesorii si functii

In interiorul masinii se gasesc doua sertare care se scor usor, in cel din partea inferioara existand si un cos pentru tacamuri care poate fi mutat in functie de necesitati. Suportii de farfurii se pliaza cu usurinta, astfel ca veti putea spala atat farfurii mici cat si platouri mari. Pe langa senzorii inteligenti amintiti anterior, acest model beneficiaza si de tehnologii moderne precum AquaFlex care asigura spalarea eficienta chiar si a vaselor din plastic. O alta functie utila este cea de programare intarziata care va permite sa spalati vasele atunci cand sunteti la serviciu.

Puncte tari

+ design elegant cu linii drepte

+ display digital

+ consum foarte redus de energie

+ capacitate buna de incarcare

+ 8 programe de spalare

+ cosuri ajustabile

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko DFN28330WAD este o masina de spalat vase moderna, cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Programele eficiente de spalare, cosurile ajustabile si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat vase produse de Beko.