AEG FFB73517ZM, Masina de spalat vase, 10 seturi, Clasa D, 9 programe – Pareri si Review

? AEG FFB73517ZM - 10 seturi, Clasa D, 9 prgrame, 48 dB
Masina de spalat vase AEG FFB73517ZM

Product Name: AEG FFB73517ZM

Product Description: AEG FFB73517ZM este o masina de spalat vase slim cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 9 programe de spalare si are un nivel al zgomotului de 48 dB.

Brand: AEG

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

AEG FFB73517ZM este o masina de spalat vase cu design elegant si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, cosul ajustabil pe inaltime si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul AEG.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ cos ajustabil pe inaltime;

+ gama variata de programe;

+ functii si optiuni utile.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programului standard este mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat vase este foarte variata, alegerea unui model potrivit fiind destul de dificila. In primul rand va trebui sa tineti cont de capacitatea de incarcare, care este exprimata in seturi de vase. Apoi, in functie de buget, puteti opta pentru un model cu functii si programe de baza cu un pret mai mic, sau pentru un model care utilizeaza tehnologii moderne. Nu in ultimul rand luati in considerare si eficienta energetica si consumul de apa. AEG FFB73517ZM este o masina de spalat vase cu specificatii tehnice excelente iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Vase AEG

Masina de spalat vase AEG FFB73517ZM

AEG FFB73517ZM – masina premium de spalat vase

AEG FFB73517ZM este o masina de spalat vase slim care are o carcasa argintie si un panou de control in partea superioara. Usa masinii are un maner ergonomic care permite deschiderea si inchiderea facila. Acest model are dimensiuni de 44.6 x 61.5 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta independent sau sub blatul de lucru. Capacitatea de incarcare a masinii este de 10 seturi de vase, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Alte masini de spalat vase cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch SMS6ZCW48E, Beko DIS35023, Electrolux EES42210L, Bosch SMV46NX01E.

Motor inverter 

AEG FFB73517ZM are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa D. Un ciclu standard de spalare are o durata de 4 ore si un consum de 0.67 kWh si 9.9 litri de apa. Nivelul zgomotului este de 48 dB, o valoare sensibil mai mare in comparatie cu alte modele de generatie noua. La interior, bratul de curatare SatelliteClean asigura curatarea eficienta a vaselor gratie rotatiei duble. Sertarul MaxiFlex permite depozitarea paharelor, tacamurilor sau a altor ustensile de diferite dimensiuni iar cosul Quick Lift se poate regla pe inaltime pentru a face loc vaselor mai voluminoase. 

AEG FFB73517ZM

9 programe de spalare

Panoul de control are un display digital cu afisaj si leduri albe care este incadrat de 4 butoane care permit alegerea programului de spalare sau activarea unor functii si optiuni. Acest model dispune de 9 programe de spalare: 160 de minute, 60 de minute, 90 de minute, Quick 30 de minute, Clatire si Pauza, Auto Sense, Eco, Extra silentios si curatare masina. In plus, aveti la dispozitie si cateva functii utile precum pornire intarziata (intr-un interval de pana la 24 de ore), clatire suplimentara, extra igienizare (elimina pana la 99.99% dintre bacterii si virusuri), sau GlassCare. Temperatura de spalare poate fi setata in 4 trepte, iar consumul de apa este reglat automat cu ajutorul unui senzor care detecteaza gradul de murdarie.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ cos ajustabil pe inaltime;

+ gama variata de programe;

+ functii si optiuni utile.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programului standard este mare.

Concluzii

In concluzie, AEG FFB73517ZM este o masina de spalat vase cu design elegant si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, cosul ajustabil pe inaltime si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul AEG.