Bosch SGS4HVI31E, Masina de spalat vase, Clasa E, 13 seturi, 14 programe – Pareri si Review

▷ Review: Bosch SGS4HVI31E - 13 seturi, Clasa E, 6 programe, 46 dB - Pareri
Masina de spalat vase Bosch SGS4HVI31E

Product Name: Bosch SGS4HVI31E

Product Description: Bosch SGS4HVI31E este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 6 programe de spalare si are un nivel al zgomotului de 46 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.2)
4.2

Sumar

Bosch SGS4HVI31E este o masina de spalat vase de generatie noua care are un design modern si o capacitate mare de incarcare. Nivelul rezonabil al zgomotului, cosurile ajustabile si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase comercializata sub brandul Bosch.

Pros

+ design elegant;

+ motor EcoSilence Drive;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ functii utile;

+ garantie extinsa impotriva ruginii.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– numar redus de programe.

Masinile de spalat vase au preturi destul de mari, de aceea este indicat sa va documentati inainte sa alegeti un anumit model. Ca si in cazul masinilor de spalat rufe, cele mai importante specificatii pe care va trebui sa le luati in considerare sunt dimensiunile si capacitatea de incarcare, eficienta energetica sau consumul de apa. Alte aspecte importante sunt gama de programe, functiile si optiunile disponibile sau designul exterior. Bosch SGS4HVI31E este o masina de spalat vase de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Masina de spalat vase Bosch SGS4HVI31E

Bosch SGS4HVI31E – masina de spalat vase din gama 2021

Masina de spalat vase Bosch SGS4HVI31E are un design elegant, cu finisaje din inox antiamprenta si panou de control in partea superioara a usii. In interior, exista 2 cosuri din care cel superior se poate regla pe inaltime in 3 trepte, gratie sistemului Rackmatic. Pentru tacamuri exista in sertar special iar canile si pahare au suporturi speciale in cosul superior.

Acest model are dimensiuni de 60 x 60 x 84.5 cm si o capacitate generoasa de incarcare de 13 seturi de vase, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Alte masini de spalat vase produse de Bosch care au specificatii tehnice bune sunt: Bosch SMS4EVW14E, Bosch SMS6ZCW48E sau Bosch SKS51E38EU.

Motor EcoSilence Drive

Bosch SGS4HVI31E are un motor EcoSilence Drive care este atat puternic cat si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G), un program standard avand un consum de 0.94 kWh si 9.5 litri de apa. Motorul fara perii asigura un nivel redus al zgomotului (46 dB) care scade pana la 44 dB in cazul programului silentios. Interior cuvei este acoperit cu tratamente speciale de suprafata, fiind garantat 10 ani impotriva ruginii. In plus, acest model este dotat cu sistemul Aqua Stop care ofera protectie impotriva inundatiilor.

Bosch SGS4HVI31E

Panou de control intuitiv

Panoul de control dispune de un display digital incadrate pe laterale de cate 7 butoane pentru prograge si functii optonale. Acest model dispune de 6 programe de spalare: Eco (50 °C), Auto (45-65 °C), Intensive (70 °C), Express (65 °C), SIlence ( 50 °C) si Favorit permite salvarea unui program cu anumite optiuni ca favorit.

Un program standard are o durata destul de mare (3 ore si 45 de minute), insa cu ajutorul functiei Half Load veti putea sa reduceti timpul de spalare in cazul unei incarcari partiale. Alte functii utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea programabila intr-un interval de 24 de ore sau uscarea suplimentara. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ motor EcoSilence Drive;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ functii utile;

+ garantie extinsa impotriva ruginii.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– numar redus de programe.

Concluzii

In concluzie, Bosch SGS4HVI31E este o masina de spalat vase de generatie noua care are un design modern si o capacitate mare de incarcare. Nivelul rezonabil al zgomotului, cosurile ajustabile si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase comercializata sub brandul Bosch.

Tags: