Samsung DW60A6092IB/EO, Masina de spalat vase incorporabila, 14 seturi, clasa D – Pareri si Review

▷ Samsung DW60A6092IB/EO, Masina de spalat vase, 14 seturi, clasa D, 44 dB ⭐ Pareri
Masina de spalat vase Samsung DW60A6092IB/EO

Product Name: Samsung DW60A6092IB/EO

Product Description: Samsung DW60A6092IB/EO este o masina de spalat vase incorporabila cu o capacitate de incarcare de 14 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 7 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 44 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Samsung DW60A6092IB/EO este o masina de spalat vase incorporabila, o capacitate generoasa de incarcare si panou de control intuitiv. Functiile moderne, cele trei brate de spalare si programele variata sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ usa glisanta;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ 3 brate de spalare;

+ 7 cicluri de spalare;

+ functii utile.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– lipsa unor tehnologii moderne;

– pretul este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat vase sunt aparate electrocasnice mari, care se regasesc in majoritatea locuintelor noi. Pentru un design minimalist puteti opta pentru un model incorporabil, iar pentru un modern pentru un model independent cu finisaje din inox. Cele mai importante specificatii pe care trebui sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa achizitionati o masina de spalat vase sunt capacitatea de incarcare, eficienta energetica si consumul de apa, programele disponibile sau nivelul zgomotului. Samsung DW60A6092IB/EO este o masina de spalat vase incorporabila iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Masina de spalat vase Samsung DW60A6092IB/EO

Samsung DW60A6092IB/EO – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat vase Samsung DW60A6092IB/EO este un model incorporabil care are o usa alba simpla si un maner metalic cu finisaje cromate. Usa glisanta Kitchen Fit se deschide complet, gratie balamalei glisante care permit alunecarea facila atunci cand este deschisa. In interior exista 3 rafturi: un raft intermediar pliabil care se poate ajusta pe inaltime, un raft inferior care are colturi pliabile si un raft pentru tacamuri situat in partea superioara. Cele 3 brate de spalare asigura o spalare si o clatire eficienta atat pentru farfurii, si oale cat si pentru pahare si tacamuri. 

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 14 seturi de vase si dimensiuni de 59.8 x 60 x 81.5 cm, putand fi instalat intr-o bucatarie cu dimensiuni mai mari. Alte modele de masini de spalat vase pe care le-am analizat recent sunt: Bosch SMS4HTW17E (12 seturi, clasa D) sau Hotpoint HFO3T241WFGX (14 seturi, clasa C).

Eficienta energetica si nivelul zgomotului

Eticheta energetica Samsung DW60A6092IB EO

Samsung DW60A6092IB/EO are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.85 kWh si 10.5 litri de apa si dureaza 3 ore si 30 de minute. Nivelul zgomotului este de 44 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche. 

Panou de control si cicluri de spalare

Panoul de control este situat pe cantul usii si consta intr-un display digital si mai multe butoane tactile pentru alegerea ciclului de spalare sau activarea functiilor suplimentare. Acest model dispune de 7 programe de spalare: Auto, Eco, Rapid, Intensiv, Delicate, Express si Self Clean. Dupa cum se poate vedea exista atat un program rapid, pentru curatarea vaselor putin murdare, cat si pentru indepartarea eficienta a grasimilor sau a resturilor de mancare. 

Functii si garantie

Samsung DW60A6092IB/EO

Aceasta masina de spalat vase dispune de mai multi functii moderne precum pornire intarziata, incarcare pe jumatate (reduce timpul si consumul de energie si apa atunci cand spalati o cantitate mai redusa e vase) sau control lock (blocarea accesului copiilor la meniu). Alte functii utile sunt Hygiene Care (utilizeaza o temperatura a apei de 70˚C pentru eliminarea a 99.9% din bacterii) sau Auto Open (deschide automat usa 10 cm la sfarsitul ciclului de spalare pentru a evacua aburul). 

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, care poate fi extinsa cu 1 an sau 2 la un cost suplimentar in momentul achizitiei.

Puncte tari

– usa glisanta;

– panou de control intuitiv;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ 3 brate de spalare;

+ 7 cicluri de spalare;

+ functii utile.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– lipsa unor tehnologii moderne;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

Concluzionand, Samsung DW60A6092IB/EO este o masina de spalat vase incorporabila, o capacitate generoasa de incarcare si panou de control intuitiv. Functiile moderne, cele trei brate de spalare si programele variata sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de compania sud-coreeana Samsung. 

button-3

Manual de utilizare Samsung DW60A6092IB/EO

Tags: