Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU review

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
4.7

Sumar

Bosch SPI54M05EU este o masina de spalat ideala pentru cei care isi doresc un produs modern, puternic, eficient si care are grija de vesela ta. Si daca ne gandim ca este si unul incorporabil, ar trebui sa existe si mai multe motive pentru care s-ar putea afla pe lista unei familii care cauta un astfel de aparat foarte bun.

Am vazut destul de putine produse electrocasnice incorporabile care sa se integreze atat de bine in bucatarie precum o face Bosch SPI54M05EU. Desi masinile de spalat vase nu sunt in topul preferintelor romanilor, sunt si unii cumparatori dispusi sa cumpere si, daca vor un produs de calitate superioara, acesta este cu siguranta unul recomandat.

masina-de-spalat-vase-bosc-spi54m05eu

Cred ca singurul dezavantaj al modelului este marimea sa. Pana la urma, insa, vorbim despre un aparat incorporabil si acesta trebuie sa ocupe un spatiu mai restrans. Oricum, inainte de a cumpara, masurati bine spatiul pentru a evita surprizele neplacute cum ar fi nepotrivirea dintre cadru si aparat. Revenind, masina poate spala 9 seturi de vase, ceea ce este mai mult decat sufficient chiar si pentru o familie mai numeroasa. Panoul de control, de altfel singura componenta care se vede, arata grozav de bine, avand un afisaj mare si modern si butoane pentru toate functiile.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

La cele noua seturi de vase se adauga si cateva rafturi special facute pentru cani si pahare. Acestea sunt mai bine protejate pentru ca sunt si mai sensibile. Totusi, daca vreti sa spalati oale si alte vase mari, atunci ideal ar fi sa le spalati doar pe acestea. Asadar, masina este una incapatoare, si puteti lasa vasele pentru mai mult de o zi pana cand se umple.

consum-bosch-spi54m05eu

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU are cinci programe de spalare si acestea schimba, in mare, timpul si temperatura apei. Spre exemplu, programul intensiv incalzeste apa la 70 de grade, in timp ce programul rapid o face doar la 45 de grade. In acest mod, poti alege programul in functie de cat de murdare sunt vasele. Daca sunt pline de grasime, atunci nu poti scapa fara cel intensiv, dar daca nu sunt prea murdare, atunci programul scurt este bun (sau cel eco, acesta facand economie la apa si energie). Masina mai are niste sisteme care regleaza cantitatea de apa in functie de gradul de murdarie si ele sunt binevenite.

In plus, clasa energetica este si ea una buna, desi nu cea mai buna. Masinile de spalat vase consuma cam la fel de multa apa si energie precum cele de spalat rufe, iar aceasta face parte din clasa A+, deci se poate compara cu una asemanatoare, dar de rufe.

Asadar, Bosch SPI54M05EU este o masina de spalat ideala pentru cei care isi doresc un produs modern, puternic, eficient si care are grija de vesela ta. Si daca ne gandim ca este si unul incorporabil, ar trebui sa existe si mai multe motive pentru care s-ar putea afla pe lista unei familii care cauta un astfel de aparat foarte bun.