Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27C review

Whirlpool WSIC3M27C
  • Consum
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.3

Sumar

Whirlpool WSIC3M27C este o masina de spalat vase incorporabila moderna, cu dimensiuni compacte si un panou de control intuitiv. Display-ul digital, consumul redus de energie si programele eficiente de spalare sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat vase produsa de Whirlpool. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice incorporabile sunt preferate de toti mai multi clienti care isi amenajeaza sau renoveaza bucataria. Avantajul acestor aparate este ca influenteaza intr-o masura mai mica designul general al bucatariei, decorul fiind unul uniform si mai elegant. Daca pentru frigiderele sau masinile de spalat rufe incorporabile oferta nu este foarte variata, nu acelasi lucru il putem spune despre masinile de spalat vase, existand diferite modele care se vor putea instala atat in bucatariile mai mici cat si in cele mai spatioase. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte care se afla in portofoliul companiei americane Whirlpool. 

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC3M27C

Masina de spalat vase compacta

Whirlpool WSIC3M27C este o masina de spalat vase cu design clasic de culoare alba, care se va putea incorpora intr-un mobilier modern sau minimalist de aceeasi culoare. Acest model are o latime de doar 45 cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase, fiind ideala pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica buna

Whirlpool WSIC3M27C are un motor cu o eficienta energetica buna, consumul anual de 212 kWh fiind incadrat in clasa de efcienta A++. Consumul anual de apa de 2520 de litri este de asemenea unul destul de redus, la fel ca si nivelul zgomotului de 47 dB, care nu va va deranja nici daca bucataria este deschisa spre hol sau livingroom. In plus, tehnologia Al-6-lea simt asigura reducerea consumul de energie si apa cu pana 50% in comparatia cu alte modele de generatie mai veche. 

Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Programe eficiente de spalare

Panoul de control aflat in partea superioara a usii dispune de un display digital si mai multe butoane pentru ponire/oprire, selectarea ciclului de spalare si activarea functiilor si optiunilor suplimentare. Acest model dispune de 6 programe de spalare pentru diferite grade de murdarie, dar si pentru vasele si paharele delicate. In interiorul masinii se gasesc doua cosuri de vase, din care cel superior este reglabil pe inaltime. In cosul inferior veti putea pune farfuriile si vasele mai mari sau cosul cu tacamuri, iar in cel superior farufuriile mai mici, canile sau paharele. Daca aveti mai putine vase de spalat, veti putea sa le puneti intr-un singur cos, consumul de energie si apa fiind in acest caz mai redus cu 20% in comparatie cu un program standard. Functiile suplimentare includ blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata care permite spalarea vaselor atunci cand sunteti la serviciu.

Puncte tari

+ design modern

+ dimensiuni compacte

+ display digital

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ functie de pornire intarziata

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WSIC3M27C este o masina de spalat vase incorporabila moderna, cu dimensiuni compacte si un panou de control intuitiv. Display-ul digital, consumul redus de energie si programele eficiente de spalare sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat vase produsa de Whirlpool.