Beko DIS35023, Masina de Spalat Vase, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A++ – Pareri si Review

Beko DIS35023 - 10 seturi, Clasa A++, 5 Programe, 49 dB
Masina de spalat vase Beko DIS35023

Product Name: Beko DIS35023

Product Description: Beko DIS35023 este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Masina dispune de 5 programe de spalare si de functii utile pentru Flexible HalfLoad sau Time Delay.

Brand: Beko

 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Beko DIS35023 este o masina de spalat vase incorporabila cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Consumul redus de apa, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani fac din aceasta masina de spalat vase o alegere excelenta pentru bucatariile mici sau inguste.

Pros

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ consum redus de apa

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– lipsa unui display digital

– pretul intreg  este mare

Renovarea bucatariei inseamna si inlocuirea unor aparate electrocasnice vechi care sunt depasite fizic si moral. De exemplu, o masina de spalat vase de generatie noua va avea atat un consum mai redus de energie dar si de apa. In plus, tehnologiile noi vor permite indepartarea facila a murdariei de pe farfurii, vase sau tacamuri intr-un timp mai scurt. In plus, gratie unui sistem de incarcare flexibila, nu va mai trebui sa asteptati sa umpleti masina pentru a o porni. O astfel de masina de spalat vase cu specificatii tehnice bune este si Beko DIS35023 a carei prezentare o veti gasi in continuare.

Masina de spalat vase Beko DIS35023

Beko DIS35023 – masina de spalat vase incorporabila

Masina de spalat vase Beko DIS35023 are dimensiuni compacte si se poate incorpora complet in mobilierul din bucatarie. Balamalele usii se ajusteaza automat, asigurand si inchiderea facila la fiecare utilizare. In interior, exista un brat de pulverizare robust, un cos flexibil pentru tacamuri in partea superioara si un cos pentru farfurii in partea inferioara. Dispenserul pentru detergent este glisant, facilitand alimentarea acestuia oricand este nevoie. Dimensiunile masinii sunt de 45 x 55 x 81.8 cm iar capacitatea de incarcare este de 10 seturi de vase, fiind un model potrivit pentru bucatariile mai mici.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Beko DIS35023

Motor cu eficienta energetica buna

Beko DIS35023 are un motor cu un consum energetic anual estimativ de 211 kWh incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 10.5 lei. Sistemul de uscare este unul static, iar eficienta acestuia este incadrata in cea mai buna clasa, A. Consumul de apa este de asemenea unul redus, un program standard de uscare avand un consum de 11.9 litri. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 49 dB, comparabil cu cel al altor modele cu capacitate similara de incarcare precum Beko DFS39130X sau Electrolux EES42210L.

5 cicluri de spalare

Panoul de control este integrat pe cantul usii si contine 12 butoane pentru programele de spalare sau pentru functiile optionale. Acest model dispune de 5 cicluri de spalare: 

 • Eco 50°C – este potrivit pentru vasele cu un grad mediu de murdarie;
 • Intensive 70°C – destinat vaselor foarte murdare sau cele pentru care spalarea a fost amanata;
 • Clean&Shine 65°C– curata vasele in 90 de minute indiferent de gradul de murdarie;
 • Quick&Shine 60°C– curatarea in doar 58 de minute pentru vasele putin murdare;
 • Mini 35°C– pentru paharele si vesela putin murdara;

Cele mai importante functii optionale sunt Flexible HalfLoad care permite spalarea unei incarcaturi reduse de vase cu un consum energetic si de apa mai reduse sau Time Delay care permite amanarea pornirii intr-un inverval de pana la 24 de ore. In cazul in care veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti beneficia de o garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ consum redus de apa

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– lipsa unui display digital

– pretul intreg  este mare

Concluzii

In concluzie, Beko DIS35023 este o masina de spalat vase incorporabila cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Consumul redus de apa, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa de 5 ani fac din aceasta masina de spalat vase o alegere excelenta pentru bucatariile mici sau inguste.

Tags: