Karcher K5 Black Edition, Aparat de spalat cu presiune, 2100 W, 145 bar, 500 l/h – Pareri si Review

? Karcher K5 Black Edition - 2100 W, 500 l/h, 145 bar, 8 metri, 2 lanci
Aparat de spalat cu presiune Karcher K5 Black Edition

Product Name: Karcher K5 Black Edition

Product Description: Karcher K5 Black Edition este un aparat de spalat cu presiune care are un motor racit cu apa cu putere de 2100 W. Aparatul dispune de un pistol cu 2 lanci, cu maner ergonomic si de un furtun cu lungime de 8 metri.

Brand: Karcher

  • Putere si presiune
    (4.8)
  • Accesorii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Karcher K5 Black Edition este un aparat de spalat cu presiune cu un motor puternic si un pistol cu conectare rapida. Presiunea ridicata, filtrul de apa incorporat si cele doua lanci incluse in pachet sunt alte atuuri ale acestui aparat de spalat cu presiune din portofoliul Karcher.  

Pros

+ pistol cu maner ergonomic

+ presiune de pana la 145 bar

+ debit ridicat de apa

+ furtun cu lungime de 8 metri

+ alimentare cu apa rece sau calda

+ 2 lanci

Cons

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Odata cu venierea iernii autoturismele trebuie spalate mai des din cauza sarii si a nisipului care sunt imprastiate pe drumuri. Daca locuiti la casa, cea mai simpla solutie pentru curatarea masinii este utilizarea unui aparat de spalat cu presiune. Presiunea ridicata a unui astfel de aparat de spalat permite indepartarea facila a noroiului si a sarii atat de pe autoturisme si biciclete cat si de pe alei sau locuri de parcare. Un aparat de spalat cu presiune cu specificatii tehnice excelente este si Karcher K5 Black Edition a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vezi si: Topul celor mai bune aparate de spalat cu presiune

Aparat de spalat cu presiune Karcher K5 Black Edition

Karcher K5 Black Edition – aparat de spalat cu presiune usor de manevrat

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K5 Black Edition are un design modern, cu maner larg din plastic in partea superioara. Carcasa aparatului are o coloristica specifica producatorului german (galben/negru) care este utilizata si de alte modele precum Karcher K 3 Home T150 EU sau Karcher K4 Premium Full Control. Cele doua roti din plastic asigura transportul facil al aparatului iar raza de operare mare este asigurata de furtunul de alimentare cu lungime de 8 metri. 

Putere si presiune ridicate

Karcher K5 Black Edition are o putere de 2100 W care asigura dezvoltarea unei presiuni maxime de 145 bar, ideala pentru curatarea murdariei de pe masini, ziduri, garduri sau alei. Motorul aparatului este racit cu apa, fiind protejat astfel de supraincalzire. Acest model dispune de un filtru de apa incorporat care il protejeaza de eventualele depuneri de calcar. Debitul maximum de apa este de 500 l/h, alimentarea putand sa fie facuta atat cu apa rece cat si cu apa calda pentru o curatare mai eficienta si mai rapida.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Karcher K5 Black Edition

Pistol cu 2 lanci

Pistolul aparatului are un maner ergonomic care asigura utilizarea facila cu o singura mana. In pachet exista doua lanci, una Vario Power pentru presiune mai redusa si pentru spalarea cu detergent si una rotativa pentru clatirea la o presiune mai ridicata.  Sistemul Plug ‘n’ permite conectarea facila a sticlei cu detergent, in pachet fiind inclus un detergent universal pentru toate tipurile de suprafete. De asemenea, exista si un regulator de presiune Quick connect care se monteaza pe aparat si care se poate utiliza atat cu apa rece cat si calda.

Puncte tari

+ pistol cu maner ergonomic

+ presiune de pana la 145 bar

+ debit ridicat de apa

+ furtun cu lungime de 8 metri

+ alimentare cu apa rece sau calda

+ 2 lanci

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Karcher K5 Black Edition este un aparat de spalat cu presiune cu motor puternic si pistol cu conectare rapida. Presiunea ridicata, filtrul de apa incorporat si cele doua lanci incluse in pachet sunt alte atuuri ale acestui aparat de spalat cu presiune din portofoliul Karcher.