Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM4621 review

? Makita ELM4621
Makita ELM4621

Product Name: Makita ELM4621

Brand: Makita

  • Putere
    (4.7)
  • Optiuni de taiere
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Makita ELM4621 este o masina electrica de tuns gazonul cu o constructie solida si un motor puternic. Optiunea de mulcire, cele 8 trepte de taiere pe inaltime si manerul ajustabil si pliabil sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Makita. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Lucrarile de ingrijire a gazoanelor sunt consumatoare de timp si pot necesita un efort insemnat daca nu aveti sculele potrivite. O masina de tuns gazonul va reduce timpul si efortul necesar iar gazonul va arata impecabil dupa fiecare utilizare. In alegerea masinii de tuns va trebui sa tineti cont atat de tipul de alimentare cat si de putere, treptele de taiere sau volumul cosului colector. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina electrica de tuns gazonul cu specificatii tehnice foarte bune care este produsa de compania japoneza Makita.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM4621

Masina voluminoasa de tuns gazonul

Makita ELM4621 este o masina de tuns gazonul cu alimentare electrica si carcasa metalica cu o culoare specifica producatorului japonez. Caroseria dispune si de protectii laterale cauciucate care permit tunderea gazonului din apropierea bordurilor sau gardurilor. Manerul masinii se poate regla pe inaltime in 3 pozitii pentru o utilizare confortabila indiferent de inaltime. Rotile din fata au un diametru de 13 cm iar cele din spate de 18 cm, asigurand manevrarea facila chiar si pe un teren cu denivelari. Acest model are dimensiuni de 76 x 50 x 41 cm si o greutate destul de mare de 32 Kg.

Motor electric puternic

Makita ELM4621 are un motor cu putere de 1800 W, fiind potrivita pentru gazoanele cu suprafata de pana la 1000 mp. Masina are un comutator dublu de siguranta care impiedica pornirea accidentala si dispune de functii de mulcire a gazonului si a altor resturi vegetale. Cosul de colectare cu by-pass are un volum generos de 60 de litri si asigura un flux puternic de aer necesar pentru preluarea ierbii sau a frunzelor cazute pe gazon. Nivelul zgomotului este de 91.6 dB, fiind indicata utilizarea unor antifoane externe sau interne pe durata utilizarii. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Makita ELM4621

8 trepte de taiere

Latimea de taiere a masinii este de 46 cm, astfel ca tunderea gazonului se va face mult mai rapid. In ceea ce priveste inaltimea de taiere a gazonului, aceasta poate fi setata in 8 trepte cuprinse intre 20 si 765 mm, astfel ca veti putea sa ii dati gazonului un aspect diferit la fiecare utilizare. Pentru a necesita un spatiu mai mic de depozitare, manerul masinii se poate plia. Setul de licrare contine o cheie de 30, un suport de fixare a cablului, un blocator de mulcire si un dispozitiv pentru evacuarea laterala. 

Puncte tari

+ constructie solida

+ maner ajustabil in 3 trepte

+ motor cu putere de 1800 W

+ latime de taiere de 46 cm

+ 8 trepte de taiere pe inaltime

+ functie de mulcire

+ comutator dublu de siguranta

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Makita ELM4621 este o masina electrica de tuns gazonul cu o constructie solida si un motor puternic. Optiunea de mulcire, cele 8 trepte de taiere pe inaltime si manerul ajustabil si pliabil sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Makita.