Makita DLM382PM2, Masina de Tuns Gazonul, 38 cm, 40 litri – Pareri si Review

▷ Makita DLM382PM2 Masina de Tuns Gazonul ⭐ Review si Pareri
Maisna de tuns gazonul Makita DLM382PM2

Product Name: Makita DLM382PM2

Product Description: Makita DLM382PM2 este o masina de tuns gazonul cu alimentare cu acumulatori si greutate de 16.9 Kg. Masina dispune de un cos colector de 40 litri si are o latime de taiere de 38 cm.

Brand: Makita

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere si autonomie
  (4.8)
 • Taiere
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Makita DLM382PM2 este o masina de tuns gazonul care are alimentare pe acumulatori si un motor puternic. Autonomia excelenta, manevrarea facila si incarcarea rapida a acumulatorilor sunt alte atuuri ale acestei masini de tunsi gazonul din portofoliul Makita.

Pros

+ maner ergonomic;

+ manevrare facila;

+ sac colector cu volum generos;

+ autonomie excelenta;

+ acumulatori cu incarcare rapida;

+ nivel redus al zgomotului;

Cons

– nu este potrivita pentru tunderea ierbii mai inalte;

– pretul este mare;

Venirea primaverii aduce si necesitatea ingrijirii periodice a curtii si gradinii. Ingijirea gazonului poate fi o activitate placuta, daca utilizati o masini de tuns iarba performanta. In functie de dimensiunile gazonului si de amplasarea acestuia, puteti alege un model cu alimentare electrica sau unul cu motor pe benzina. Masinile de tuns gazonul electrice au dimensiuni mai compacte, sunt mai usor de manevrat si nici nu polueaza. Makita DLM382PM2 este o masina de tuns gazonul pe acumulatori, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Maisna de tuns gazonul Makita DLM382PM2

Makita DLM382PM2 – manevrabilitate, greutate si dimensiuni

Masina de tuns gazonul Makita DLM382PM2 are un design specific producatorului japonez, cu o carcasa din plastic albastru cu insertii negre. Manerul ergonomic are un invelis moale si se poate ajusta pe inaltime pentru a asigura o utilizare confortabila chiar si persoanelor mai inalte. Cele patru roti din plastic asigura o aderenta buna chiar si pe o suprafata mai denivelata. Cosul de colectare are un volum generos de 40 de litri, astfel ca va trebui golit mai rar.

Acest model are dimensiuni de 141 x 45 x 100.5 si o greutate de 16.9 Kg cu tot cu accesorii. Alte modele de masini de tuns gazonul pe care le-am analizat sunt: Karcher LMO 18-33 sau Makita ELM4621.

Motor, autonomie si incarcare

Makita DLM382PM2

Makita DLM382PM2 are un motor destul de puternic, care dispune de o turatie in gol maxima de 3700 de rotatii pe minut. Frana electrica permite controlarea facila a masinii iar nivelul zgomotului este de cel mult 81 dB. Alimentarea motorului este facuta de 2 acumulatori  LXT de 18V, care permit tunderea unui gazon de cel mult 560 mp, cu o singura incarcare. Acumulatorii se incarca cu ajutorul incarcatorului dublu rapid DC18RD care este inclus in pachet. 

Trepte de taiere, colectare si garantie

Masina de tuns iarba Makita DLM382PM2

Latimea de taiere a masinii este de 38 cm, iar inaltimea de tundere poate fi setata intre 2 si 7.5 mm. Pe langa taiere si colectare, masina are si o functie de mulcire a ierbii si a altor resturi vegetale. Motorul masinii este protejat de praf si umiditate gratie tehnologiei eXtreme Protection. Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 3 ani prin inscierea produsului pe site-ul Makita

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ manevrare facila;

+ sac colector cu volum generos;

+ autonomie excelenta;

+ acumulatori cu incarcare rapida;

+ nivel redus al zgomotului;

Puncte slabe

– nu este potrivita pentru tunderea ierbii mai inalte;

– pretul este mare;

Concluzii

Concluzionand, Makita DLM382PM2 este o masina de tuns gazonul care are alimentare pe acumulatori si un motor puternic. Autonomia excelenta, manevrarea facila si incarcarea rapida a acumulatorilor sunt alte atuuri ale acestei masini de tunsi gazonul din portofoliul Makita. 

button-3

Manual masina de tuns gazonul Makita DLM382PM2