Beko HII64700UFT, Plita Incorporabila cu Inductie, 4 zone de gatit – Pareri si Review

▷ Beko HII64700UFT Plita cu Inductie ⭐ Review si Pareri
Plita cu inductie Beko HII64700UFT

Product Name: Beko HII64700UFT

Product Description: Beko HII64700UFT este o plita incorporabila cu inductie cu 4 zone de gatit si putere totala de 4.7 kW. Fiecare zona de gatit dispune de 9 trepte de putere si de numeroase functii si sisteme de siguranta.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Putere si zone de gatit
  (4.8)
 • Functii si sisteme
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko HII64700UFT este o plita cu inductie cu design elgant si 4 zone de gatit. Cele 9 trepte de putere, functiile moderne si sistemele de siguranta ori garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei plite cu inductie produsa de compania turceasca Beko.

Pros

+ design elegant;

+ zone de gatit flexibile;

+ 9 trepte de putere;

+ functii moderne;

+ sisteme de siguranta;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– pretul este destul de mare;

– sticla se zgarie destul de usor.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va ganditi sa va renovati bucataria, atunci trebuie sa luati in considerare si inlocuirea aparatelor electrocasnice vechi. Aparatele electrocasnice de generatie noua dispun atat de un design elegant, dar si de o eficienta energetica mult mai buna. De exemplu, o plita incorporabila cu inductie din sticla are un design minimalist si un consum energetic redus. In plus, functiile si tehnologiile moderne permit prepararea rapida a alimentelor cu un minim de efort. Beko HII64700UFT este o astfel de plita eleganta cu inductie, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Plite cu Inductie

Plita cu inductie Beko HII64700UFT

Beko HII64700UFT – design si dimensiuni

Plita cu inductie Beko HII64700UFT are un design elegant, din sticla neagra, si panou de control tactil in partea frontala. Designul minimalist permite incorporarea facila a plitei intr-un mobilier cu nuante similare sau complementare. Acest model are dimensiuni de 59 x 52 x 4.8 cm, iar pentru instalare veti avea nevoie de o nisa cu latime de 58 cm si adancime de 51 cm. 

Alte plite cu inductie cu design elegant pe care le-am analizat recent sunt: Bosch PVQ731F15E sau Beko HII68811NT.

Putere si zone de gatire

Plita Beko HII64700UFT

Beko HII64700UFT are o putere totala de 7.4 kW care este impartita la cele 4 zone de gatit astfel:

 • stanga spate – 18 cm si putere de 2.2/3.1 kW;
 • stanga fata – 18 cm si putere de 2.2/3.1 kW;
 • dreapta fata – 14.5 cm – putere de 1.5/2.2 kW;
 • dreapta spate – 21 cm – putere de 2.4/3.7 kW.

In plus, gratiei tehnologiei IndyFlex, cele doua zone de gatit din stanga pot forma o zona mai mare, ideala pentru prepararea unei cantitati mai mari de alimente in vase mai voluminoase. Acest model dispune de mai multe sisteme de siguranta precum: Overheat safety system (oprirea alimentarii cu energie in cazul atingerii unei anumite temperaturi), Anti-Overflow system (opreste alimentarea cu energie in cazul in care este varsat lichid pe panoul de control) sau Auto Shut Down (inchiderea automata a zonelor de gatit atunci cand nu sunt utilizate).

Panou de control, functii si garantie

Beko HII64700UFT

Panoul de control dispune de un display digital pentru cronometru si de slidere pentru fiecare din cele 4 zone de gatit. Puterea fiecarei zone poate fi setata in 9 trepte cu ajutorul unui Slider Direct acces, iar pentru a gati alimentele mai rapid aveti la dispozitie functia Booster. Alte functii utile sunt Pan Detection (declanseaza incalzirea plitei la detectarea vaselor de gatit), Hob2Hood (seteaza automat nivelul de ventilatie a unei hote compatibile) sau Power Management (permite gestionarea nivelului de energie consumata de plita).

Curatarea plitei este foarte usoara, insa va trebui sa utilizati produse speciale de curatare pentru sticla care nu sunt abrazive. Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Beko.

Puncte tari

+ design elegant;

+ zone de gatit flexibile;

+ 9 trepte de putere;

+ functii moderne;

+ sisteme de siguranta;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– sticla se zgarie destul de usor.

Concluzii

In concluzie, Beko HII64700UFT este o plita cu inductie cu design elgant si 4 zone de gatit. Cele 9 trepte de putere, functiile moderne si sistemele de siguranta ori garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei plite cu inductie produsa de compania turceasca Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko HII64700UFT

Tags: