Plita incorporabila AEG HGB64301UM pareri si review

๐Ÿฅ‡ AEG HGB64301UM - putere de 8.8 kW, aprindere integrata in butoane, 9 trepte de putere

Product Name: AEG HGB64301UM

Product Description: AEG HGB64301UM este o plita incorporabila cu alimentare pe gaz si 4 arzatoare cu putere totala de 8.8 kW. Plita are gratare din fonta, 9 trepte de putere si aprindere integrata in cele 4 butoane rotative.

Brand: AEG

  • Design
  • Putere
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

AEG HGB64301UM este o plita cu alimentare pe gaz cu un design elegant si 4 arzatoare de inalta eficienta. Cele 9 trepte de putere, gratarele din fonta si aprinderea electrica integrata in butoane sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile produsa de AEG.

Pros

+ design elegant

+ arzatoare eficiente

+ gratare din inox

+ 9 trepte de putere

+ siguranta la stingerea flacarii

+ aprindere integrata in butoane

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Plita incorporabila este unul din elementele centrale din orice bucatarie moderna, de aceea este important sa va documentati inainte sa o alegeti. Designul si finisajele plitei trebuie sa permita integrarea acesteia in decorul bucatariei si sa fie similar cu celelalte aparate electrocasnice. Modalitatea de alimentare este un alt aspect pe care va trebui sa il luati in considerare la achizitia unei plite incorporabile, cele pe gaz fiind mai eficiente iar cele cu inductie fiind mai elegante. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita incorporabila premium cu alimentare pe gaz care este produsa de compania germana AEG. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Plita incorporabila AEG HGB64301UM

Plita incorporabila eleganta

AEG HGB64301UM este o plita incorporabila cu finisaje elegante din inox si panou de control mecanic in partea dreapta fata. Plita are doua gratare din fonta care asigura o stabilitate buna a vaselor de diferite marimi si care se pot scoate pentru a fi curatate in chiuveta. Dimensiunile plitei sunt de 59.5 x 52.5 cm iar pentru incorporare veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni de 56 x 48 cm. Racordarea plitei la gaz va trebui facuta de o firma autorizata pentru a nu risca sa pierdeti garantia oferita de producator. 

Arzatoare eficiente

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Oferte de vara de la Altex
Click aici pentru oferta

AEG HGB64301UM dispune de 4 arzatoare cu o putere totala de 8.8 kW impartita astfel:

  • arzator stanga fata – diametru de 128 mm si putere de 4 kW
  • arzator dreapta fata – diametru de 65 mm si putere de 1 kW
  • arzator stanga spate – diametru de 80 mm si putere de 1.9 kW
  • arzator dreapta spate – diametru de 80 mm si putere de 1.9 kW

Arzatorul wok are cu puterea cea mai mare are flacara dubla si este ideal pentru prepararea rapida a a unei cantitati mari de alimente, inclusiv prin utilizarea unui wok. Puterea fiecarui arzator poate fi setata in 9 trepte in functie de necesitati, astfel ca nu mai exista riscul de ardere a alimentelor.  

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

AEG HGB64301UM

Aprindere electrica integrata

Panoul de control mecanic contine 4 butoane rotative care permit setarea puterii si care au aprindere electrica integrata. Pentru utilizrea in sigurata a plitei aceasta este dotata cu un termocuplu care opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Curatarea plitei se face destul de usor cu o carpa umezita sau cu produse speciale pentru inox. 

Puncte tari

+ design elegant

+ arzatoare eficiente

+ gratare din inox

+ 9 trepte de putere

+ siguranta la stingerea flacarii

+ aprindere integrata in butoane

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, AEG HGB64301UM este o plita cu alimentare pe gaz cu un design elegant si 4 arzatoare de inalta eficienta. Cele 9 trepte de putere, gratarele din fonta si aprinderea electrica integrata in butoane sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile produsa de AEG.

Manual de utilizare AEG HGB64301UM

Tags: