Plita incorporabila Beko HII64200FMT pareri si review

๐Ÿฅ‡ Beko HII64200FMT - inductie, 4 zone flexibile, 7.2 kW, panou de control tactil, Indyflex
Plita incorporabila Beko HII64200FMT

Product Name: Beko HII64200FMT

Product Description: Beko HII64200FMT este o plita incorporabila cu inductie care are 4 zone de gatit flexibile cu putere totala de 7.2 kW. Plita are un panou de control tactil care permite setarea puterii in 9 trepte pentru fiecare zona de gatit sau activarea timerului sau a functiei Heat Booster.

  • Design
  • Functii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Beko HII64200FMT este o plita incorporabila cu inductie care are un design elegant si arzatoare cu cu putere buna. Cele 9 trepte de putere, tehnologia Indyflex si functiile de siguranta fac din aceasta plita o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna.ย 

Pros

+ design modern

+ panou de control tactil

+ 4 zone de gatit cu putere buna

+ 9 trepte de putere

+ tehnologie Indyflex

+ functii de siguranta

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Bucatariile noi sau cele renovate necesita si aparate electrocasnice moderne care sa vina in completarea designului interior. De exemplu, intr-o astfel de bucatarie cu design minimalist, veti putea opta pentru o plita incorporabila cu inductie din sticla. Pe langa designul elegant, o plita cu inductie are si o eficienta energetica buna, dar si diferite functii si optiuni care permit gatirea rapida si in siguranta a alimentelor. O astfel de plita cu design elegant este si modelul produs de Beko a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64200FMT

Plita incorporabila din sticla

Plita incorporabila cu inductie Beko HII64200FMT are un design minimalist din sticla neagra si panou de control tactil in partea frontala. Designul elegant si finisajele lucioase permit incorporarea plitei intr-un in culori complementare sau contrastante. Acest model are dimensiuni de 5.2 x 58 x 51 cm si se poate incorpora intr-o nisa cu latime de 56 cm si adancime de 49 cm. In plus, hota de deasupra plitei va trebui montata la o distanta minima de 65 cm. 

4 zone de gatit flexibile

Beko HII64200FMT are 4 zone de gatit cu putere totala de 7.2 kW dupa cum urmeaza:

  • o zona de gatit mare care contine 2 zone de gatit cu diametru cuprins intre 21 si 28 cm care se ajusteaza automat la recipient si care este potrivita pentru prajirea pestilor sau prepararea clatitelor;
  • o zona de gatit normala cu diametru de 18 cm care se ajusteaza automat la recipient si care se poate folosi pentru toate tipurile de preparate;
  • o zona de gatit mica cu diametru de 14.5 cm care este potrivita pentru gatirea lenta si prepararea sosurilor sau a cremelor.

Gratie tehnologiei Indyflex, veti putea utiliza simultan cele doua zone de gatit mari pentru utilizarea unor vase mai voluminoase. Puterea fiecarei zone de gatit poate fi ajustata in 9 trepte in functie de necesitati, insa aveti la dispozitie si o functie Heat Booster care seteaza nivelul maxim de putere.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Beko HII64200FMT

Panou de control cu touch

Panoul de control dispune de afisaje digitale rosii pentru fiecare zona de gatit si de selectoare tactile pentru setarea puterii, a timerului sau a functie Heat Booster. Acest model dispune de mai multe functii de siguranta precum Auto Shut Dowm prin care plita se inchide in cazul neutilizarii un anumit timp, Anti-Overflow care opreste alimentare cu energie in cazul varsarii lichidelor pe panoul de control sau Overheat safety care opreste alimentarea cu energie in cazul supraincalzirii. Suprafata din sticla se curata usor si poate fi facuta doar cand ledurile de avertizare sunt stinse.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control tactil

+ 4 zone de gatit cu putere buna

+ 9 trepte de putere

+ tehnologie Indyflex

+ functii de siguranta

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HII64200FMT este o plita incorporabila cu inductie care are un design elegant si arzatoare cu cu putere buna. Cele 9 trepte de putere, tehnologia Indyflex si functiile de siguranta fac din aceasta plita o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna. 

Manual de utilizare Beko HII64200FMT

Tags: