Plita incorporabila Beko HII64200MT review

? Beko HII64200MT
Plita incorporabila Beko HII64200MT

Product Name: Beko HII64200MT

Product Description: Beko HII64200MT este o plita incorporabila cu inductie care are 4 zone de gatit cu putere totala de 7.2 kW.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Putere si optiuni
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.5

Sumar

Beko HII64200MT este o plita cu inductie cu design elegant, 4 zone de gatire si panou de control intuitiv. Cele 9 trepte de putere, functiile de siguranta si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei plite cu inductie din portofoliul Beko. 

Plitele incorporabile cu inductie sunt aparate incorporabile cu un design elegant, care se incadreaza perfect in bucatariile moderne de la bloc sau casa. Aceste plite electrice au de obicei 4 zone de gatire si meniuri intuitive care permit setarea facila a treptelor de putere, a cronometrului sau a altor optiuni suplimentare. Cele mai performante modele au setari de siguranta care opresc alimentarea in cazul supraincalzirii sau permit blocarea accesului copiilor la meniu. O astfel de plita cu design elegant si performante bune este si modelul produs de Beko a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64200MT

Plita moderna cu inductie

Beko HII64200MT este o plita cu inductie din sticla termorezistenta de culoare neagra, cu design minimalist si panou de control tactil. Finisajele lucioase contribuie la desingul elegant al plitei care se va putea incorpora intr-un mobilier negru, gri sau argintiu. Aceasta plita are o greutate de 9.85 Kg si dimensiuni de 5.2 x 58 x 51 cm, iar pentru instalare veti avea nevoie de o nisa mai ingusta cu cativa centimetri. 

4 zone de gatire

Beko HII64200MT are 4 zone de gatit cu o putere totala de 7.2 kW dupa cum urmeaza: 

 • stanga fata cu diametru 18 cm si consum de 185.53 Wh/Kg
 • stanga spate cu diametru de 18 cm si consum de 181 Wh/Kg
 • dreapta fata cu diametru de 15 cm si consum de 176.41 Wh/Kg
 • dreapta spate cu diametru de 21 cm si consum de 188.15.

Puterea fiecarei zone de gatit poate fi setata in 9 trepte iar functia Booster seteaza trepta maxima pentru ca ulterior sa revina la treapta initiala pentru reducerea timpului de preparare al alimentelor. Plita utilizeaza un sistem Pan Detection care declanseaza automat incalzirea la detectarea vaselor iar in cazul in care zonele de gatire nu sunt folosite o anumita perioada de timp, plita se va opri automat. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Beko HII64200MT

Meniu tactil intuitiv

Panoul de control tactil are un meniu intuitiv care permite setarea facila a treptelor de putere printr-o simpla glisare. Pentru setarea unui anumit timp de gatire aveti la dispozitie un timer iar pentru siguranta exista un sistem care opreste alimentarea cu energie in cazul atingerii unei anumite temperaturi. In plus, luminile de siguranta vor ramane aprinse si dupa inchiderea plitei, daca suprafata este in continuare fierbinte. Sticla plitei este rezistenta la zgarieturi si se curata usor cu un burete si substante neabrazive, iar pentru curatarea in timpul utilizarii optiunea Wipe Guard blocheaza meniul. Confirmarea fiabilitatii bune a plitei este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control tactil

+ 9 trepte de gatit

+ functie Booster

+ optiuni de siguranta

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Beko HII64200MT este o plita cu inductie cu design elegant, 4 zone de gatire si panou de control intuitiv. Cele 9 trepte de putere, functiile de siguranta si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei plite cu inductie din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko HII64200MT