Plita incorporabila Beko HII68600PT review

Beko HII68600PT
  • Design
  • Functii si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Beko HII68600PT este o plita moderna cu inductie, cu o suprafata flexibila de gatire impartita in 8 zone. Cele 19 trepte de putere, panoul de control intuitiv si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta plita produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice incorporabile sunt preferate de tot mai multe familii care isi renoveaza sau redecoreaza bucatariile. O plita incorporata in mobilier va contribui la eleganta si uniformitatea designului din bucatarie, care este una din cele mai importante incaperi din orice casa. Pentru a alege o plita potrivita pentru bucataria dumneavoastra va trebui sa tineti cont atat de dimensiuni, materiale si culori dar si de timpul de alimentare a plitei. Daca preferati costuri mai mici de utilizare va trebui sa optati pentru un model alimentat cu gaz, iar un model cu inductie se va incadra perfect intr-o bucatarie moderna. O plita moderna produsa de compania turceasca Beko este si cel a carui prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HII68600PT

Plita minimalista cu inductie

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Beko HII68600PT este o plita incorporabila cu inductie care are un design elegant din suprafata vitroceramica de culoare neagra. Culoarea și finisajele plitei permit incorporarea acesteia intr-un mobilier lucios de culoare argintie, gri sau neagra. Acest model are dimensiuni de 58.5 x 51 x 5.5. cm iar pentru incorporare veti avea nevoie de o nisa cu dimenisuni de 56 x 49 cm. Pentru a va asigura ca plita este incorporata perfect in mobilierul de bucatarie, va trebui sa apelati la profesionisti pentru montaj.

8 zone de gatit

Beko HII68600PT are 8 zone de gatit cu o putere totala de 7.200 W divizate in 2 parti:

  • 4 zone de gatit in stanga cu dimensiuni de 9.4 x 22.5 cm si putere de 1250 W (max 3600 W);
  • 4 zone de gatit in dreapta cu dimensiuni de 9.4 x 22.5 cm si putere de 1250 w (max 3600 W);

Puterea fiecarei zone de gatit poate fi setata in 19 trepte, pentru a putea gati perfect orice tip de alimente doriti. In plus, prin activarea functiei Booster veti reduce timpul de gatire prin setarea automata a celei mai inalte trepte disponibile. Plita dispune de un spatiu de gatit flexibil IndyFlex prin care cele 8 zone de gatit pot fi utilizate individual sau impreuna, in functie de dimensiunile vasului in care gatiti.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Beko HII68600PT

Functii moderne

Panoul de control frontal dispune de butoane cu touch pentru pornire/oprire, pentru fiecare zone de gatire si pentru activarea unor functii si optiuni. Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Anti-Overflow care opreste alimentarea plitei in cazul varsarii unor lichide pe panoul de control, OverHeat care opreste alimentarea in cazul depasirii unei temperaturi sau Auto Shut Down care opreste plita in cazul in care nu este utilizata. Alte functii utile sunt Wipe Guard care blocheaza panoul de control pentru curatare, PanDetection care recunoaste vasele de gatit si activeaza zonele respective, Child Lock pentru blocarea accesului copiilor la meniu sau timerul care permite setarea timpului de gatire. Daca veti achizitiona acest  model in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design modern 

+ spatiu flexibil de gatit

+ 8 zone de gatire cu 19 trepte de putere

+ panou de control tactil

+ sisteme si tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HII68600PT este o plita moderna cu inductie, cu o suprafata flexibila de gatire impartita in 8 zone. Cele 19 trepte de putere, panoul de control intuitiv si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta plita produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Manual de utilizare Beko HII68600PT

Tags: