Plita incorporabila Whirlpool GOW6423/NBEE review

  • Design
    (4.7)
  • Putere
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Whirlpool GOW6423/NBEE este o plita moderna pe gaz, cu un design elegant si arzatoare cu eficienta ridicata. Butoanele cu aprindere integrata, sistemul de siguranta si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz produsa de Whirlpool.

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Plitele incorporabile sunt cele mai populare aparate electrocasnice care se incoporporeaza in mobilier, contribuind la designul uniform si elegant al oricarei bucatarii. Chiar daca aspectul este cea mai importanta caracteristica a acestor electrocasnice, va trebui sa tineti cont si de anumite specificatii tehnice precum modalitatea de alimentare, puterea arzatoarelor sau supapele de siguranta. In continuare va vom prezenta o astfel de plita incorporabila care este produsa de compania americana Whirlpool.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Whirlpool GOW6423/NBEE

Plita incorporabila eleganta

Whirlpool GOW6423/NBEE este o plita incorporabila pe gaz cu design elegant din sticla termorezistenta de culoare neagra si butoane cu finisaje metalizate. Designul interesant si finisajele lucioase vor permite incadrarea cu usurinta a hotei in orice bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista, alaturi de alte electrocasnice de ultima generatie. Acest model are dimensiuni de 4.9 x 59 x 51 cm si se va putea monta intr-o nisa cu lungimea de 56 cm si latimea de 48 cm.

Arzatoare puternice

Whirlpool GOW6423/NBEE are 4 arzatoare de inalta eficienta, cu un consum  redus de energie si un design inovator cu flacara verticala. Arzatorul mic are o putere de 1.75 kW, cele normale o putere de 1.75 kW iar cel mai mare arzator, Power Booster, are o putere de 3.5 kW si livreaza caldura direct pe vase si tigai, reducand timpul de fierbere, prajire sau gatire a diferitelor alimente pe care le preparati pe plita. Fiecare arzator are un sistem electromagnetic modern de siguranta care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge in mod accidental. Cele 4 gratare din fonta contribuie la designul elegant al plitei, dar asigura si o stabilitate buna atat ibricelor mai mici cat si oanelor si tigailor mai mari. In plus, se vor putea scoate cu usurinta pentru a putea curata suprafata din sticla mai rapid. 

 Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Plita incorporabila Whirlpool GOW6423/NBEE

Panou de control simplu

Panoul de control este situat in partea frontala a plitei si consta in 4 butoate rotative, cate unul pentru fiecare arzator. Butoanele au aprindere integrata, flacara aprinzandu-se usor la rotirea spre dreapta. Suprafata din sticla se pateaza destul de usor, astfel ca va trebui sa o curatati mai des, folosind substante neabrazive de curatare pentru a nu o zgaria. 

Puncte tari

+ design elegant

+ gratare din fonta

+ arzatoare eficiente

+ butoane elegante cu aprindere integrata

+ sistem de siguranta pentru azatoare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– suprafata din sticla se pateaza destul de usor

Concluzii

In concluzie, Whirlpool GOW6423/NBEE este o plita moderna pe gaz, cu un design elegant si arzatoare cu eficienta ridicata. Butoanele cu aprindere integrata, sistemul de siguranta si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz produsa de Whirlpool.

Manual Whirlpool GOW6423/NBEE