Plita incorporabila Beko HII64201FHTX pareri si review

? Beko HII64201FHTX - inductie, 4 zone de gatit, 7.2 kW, functie Booster, 9 trepte de putere
Plita incorporabila Beko HII64201FHTX

Product Name: Beko HII64201FHTX

Product Description: Beko HII64201FHTX este o plita cu inductie cu 4 zone de gatit si putere totala de 7.2 kW. Plita are o rama eleganta din inox si dispune de sisteme moderne de siguranta si de 9 trepte de putere pentru fiecare zona de gatit.

Brand: Beko

  • Design
    (4.8)
  • Sisteme si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Beko HII64201FHTX este o plita eleganta cu inductie cu zone de gatit cu putere mare si panou de control tactil. Sistemele de siguranta, cele 9 trepte de putere si functia Booster sunt alte avantaje ale acestei plita incorporabile din portofoliul Beko. 

Pros

+ design elegant cu rama din inox

+ panou de control tactil

+ 9 trepte de putere

+ zone de gatire flexibile

+ sisteme de siguranta

+ optiuni utile

Cons

– pretul este destul de mare

Daca va ganditi sa renovati bucataria atunci trebuie sa luati in calcul si achizitia unor aparate electrocasnice noi, care sa aiba un design modern si elegant. De exemplu, o plita incorporabila cu inductie are atat un design elegant dar si un consum redus de energie. Un astfel de model are un panou de control tactil care permite setarea facila a treptelor de putere pentru zonele de gatire. In plus, sistemele de moderne asigura folosirea plitei in siguranta, diminuand riscurile producerii unor accidente. In continuare va vom prezenta o astfel de plita incorporabila cu design elegant care este produsa de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64201FHTX

Plita incorporabila cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64201FHTX are un design elegant din sticla termorezistenta de culoare neagra si panou de control tactil in partea centrala. Plita are o rama din inox care contribuie la designul elegant dar o si protejeaza de eventualele loviri accidentale. Dimensiunile plitei sunt de 58 x 51 x 4.8 cm iar pentru incorporare in mobilier veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni minime de 56 x 49 cm. 

Zone flexibile de gatire

Beko HII64201FHTX dispune de 4 zone de gatire cu putere totala de 7.2 kW, iar gratie tehnologiei Indyflex veti putea utiliza doua din suprafete ca una singura atunci cand folositi un vas mai voluminos. Puterea fiecarei zone de gatit poate fi setata in 9 trepte in functie de tipul alimentelor pe care le gatiti. Pentru reducerea timpului de gatire, aveti la dispozitie functia Booster care seteaza puterea maxima de gatire de la inceput. In plus, sistemul Pan Detection activeaza zonele de gatire la simpla asezare a vaselor pe plita. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Beko HII64201FHTX

Panou de control tactil

Panoul de control tactil permite setarea facila a treptelor de putere pentru fiecare zona de gatire dar si setarea timpului de preparare al alimentelor cu ajutorul unui timer. Pe langa sistemele si tehnologiile mentionate anterior, acest model dispune de mai multe sisteme de siguranta precum Overheat Safety System care opreste automat plita in cazul atingerii unei temperaturi ridicate sau Anti Overflow System care opreste alimentarea cu energie in cazul varsarii de lichide pe panoul de control. Alte optiuni utile sunt Auto Shut Down care inchide automat plita in cazul neutilizarii un anumit timp, Child Lock care blocheaza accesul copiilor la meniu sau Stop & Go care reporneste zonele de gatit cu aceleasi setari din momentul opririi. Curatarea plitei se face usor cu un burete umezit sau cu produse de curatare speciale pentru sticla.   

Puncte tari

+ design elegant cu rama din inox

+ panou de control tactil

+ 9 trepte de putere

+ zone de gatire flexibile

+ sisteme de siguranta

+ optiuni utile

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Beko HII64201FHTX este o plita eleganta cu inductie cu zone de gatit cu putere mare si panou de control tactil. Sistemele de siguranta, cele 9 trepte de putere si functia Booster sunt alte avantaje ale acestei plita incorporabile din portofoliul Beko. 

Tags: