Plita incorporabila inductie Miele KM 7201 FR review

Miele KM 7201 FR
Plita incorporabila Miele KM 7201 FR

Product Name: Miele KM 7201 FR

Product Description: Miele KM 7201 FR este o plita incorporabila cu inductie care are 4 zone de gatit cu o putere totala de 7.3 kWh.

Brand: Miele

 • Design
  (4.8)
 • Putere si functii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.7

Summary

Miele KM 7201 FR este o plita incorporabila premium cu design elegant si zone de gatit cu putere mare. Cele 9 trepte de putere, panoul de control cu touch si functiile si optiunile suplimentare sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile cu inductie din portofoliul Miele. 

Plitele si cuptoarele incorporabile se regasesc in majoritatea bucatariilor moderne din casele si apartamentele noi sau din cele renovate. Principalele avantaje ale unei plite incorporabile sunt designul elegant si minimalist, eficienta mai ridicata a arzatoarelor sau zonelor de gatire si curatarea mai facila. Plitele incorporabile pot fi alimentate cu gaz, aceste modele avand arzatoare clasice si panouri de control cu butoane sau electrica care au panouri digitale si arzatoare cu putere ajustabila in mai multe trepte. O astfel de plita cu alimentare electrica este si modelul premium care este produs de compania germana Miele.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Miele KM 7201 FR

Plita eleganta cu inductie

Miele KM 7201 FR este o plita incorporabila cu inductie si design minimalist din sticla termorezistenta de culoare neagra si rama din inox. Designul premium permite incorporarea plitei intr-un mobilier negru sau argintiu, cu finisaje mate sau lucioase. Plita are dimensiuni de 57.4 x 50.4 x 0.51 cm si o greutate de 10 Kg si va putea fi instalata intr-o nisa cu dimensiuni de 56 x 49 cm. Instalarea plitei nu este foarte dificila, putand sa fie efectuata si de catre persoane fara prea multa experienta. 

4 zone de gatit 

Miele KM 7201 FR are 4 zone de gatit cu putere totala de 7.3 kW din care 1 zona de gatit mica cu putere de 1.4 kW, 2 zone de gatit normale cu putere de 1.85 kW si o zona de gatit mare cu putere de 2.3 kW. Puterea fiecarui arzator poate fi setata in 9 trepte in functie de tipul de alimente pe care doriti sa le gatiti. In plus, functia TwinBooster permite cresterea puterii in 2 trepte suplimentare pentru toate zonele de gatit: cea mica la 2.2 kW, cele normale la 3 kW si cea mare la 3.65 kW. Plita dispune de mai multe elemente care asigura utilizarea in siguranta pentru intreaga familie precum blocarea accesului copiilor la meniu, blocarea modificarilor nedorite in timpul gatitului, protectie la supraincalzire sau indicatorul de caldura reziduala. 

Miele KM 7201 FR

Panou de control digital

Panoul de control are butoane cu touch si un afisaj digital galben pentru timer. Pe langa functiile de siguranta acest model dispune de mai multe functii si optiuni utile precum:

 • timer pentru monitorizarea gatirii sau prepararii unor alimente;
 • oprire automata la finalizarea timpului setat de gatire;
 • memorie pentru pastrarea functiilor timp de 10 secunde in cazul inchiderii accidentala;
 • setari de baza programabile in functie de preferinte;
 • pastrarea la cald a alimentelor o anumita perioada de timp;
 • Stop&Go prin care zonele de gatit sunt reduse la primul nivel de putere;
 • senzori pentru recunoasterea dimensiunilor vasului de gatit;

Puncte tari

+ design modern cu rama din inox

+ 4 zone de gatit 

+ putere ajustabila in 9 trepte

+ functie TwinBooster

+ panou de control cu touch

+ functii de siguranta

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Miele KM 7201 FR este o plita incorporabila premium cu design elegant si zone de gatit cu putere mare. Cele 9 trepte de putere, panoul de control cu touch si functiile si optiunile suplimentare sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile cu inductie din portofoliul Miele. 

Manual de utilizare Miele KM 7201 FR