Plita incorporabila Bosch PKF619C17E review

  • Design
    (5)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Functii
    (4)
4.5

Plita incorporabila este un aparat electrocasnic de care ai neaparata nevoie in locuinta ta. Fiind atat de importanta, trebuie sa ai grija sa iei decizia cea mai buna, pentru a te asigura ca investitia pe care ai facut-o este cea mai buna. Aceste aparate se impart in doua categorii: cele pe gaz si cele electrice; cele electrice se impart si ele, la randul lor, in cele cu rezistenta si cele cu inductie. Intereseaza-te care sunt cele mai bune pentru bucataria ta si apoi continua sa vezi ce modele indeplinesc si alte functii dorite de dumneavoastra.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita Bosch PKF619C17E are culoarea neagra, fiind produsa din vitroceramica. Asta inseamna ca produsul incorporeaza un anumit element care are rolul de a emana caldura; in general, respectivul element este halogenul. Elementul incalzeste partea de ceramica, aceasta, in continuare, incalzind vasul cu mancare. De aceea, utilizarea ei este mai usoara ca a altor aparate.

Modelul de plita incorporabila Bosch PKF619C17E este alimentat electric si are patru arzatoare, dispunand de 9 trepte de putere. Butoanele pentru folosirea aparatului sunt asezate in partea dreapta. Arzatoarele sunt astfel: unul circular dublu, unul mare si doua normale. Modelul PKF619C17E de la Bosch are o putere de 6600 W iar dimensiunile sunt de 46 x 592 x 522 mm, putand fi montata pe un blat de minimum 2 cm grosime.

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Ca functii ale acestui model de plita incorporabila Bosch PKF619C17E se numara activarea zonei extinse de gatit cu ajutorul butonului situat in partea laterala, a  indicator de caldura reziduala in patru trepte, cronometru si deconectarea automata atunci cand este nevoie.

Aceasta plita incorporabila Bosch Bosch PKF619C17E nu are un cadru si este din sticla vitroceramica Highspeed de culoare neagra, acest lucru fiind grozav pentru ca aceasta sa fie integrata cu designul mobilierul bucatariei tale. Direct Select te lasa sa alegi usor si direct zona de gatit pe care o doresti, cata putere sa fie utilizata si ce functii suplimentare mai pot fi accesate. De asemenea, aceasta plita incorporabila Bosch PKF619C17E are un timer cu deconectare, care te lasa sa programezi timpul necesar pentru functionare referitor la fiecare zona de gatit.

Astfel de aparate au schimbat complet modul in care gatim in prezent, iar, multumita unor modele ca aceasta plita incorporabila Bosch PKF619C17E, pare chiar ca am pasit in viitorul activitatilor casnice. Avand in vedere costul accesibil si perioada de garantie inclusa de 2 ani, ar fi o alegere inteleapta sa investiti in modelul de plita incorporabila Bosch PKF619C17E.