Plita incorporabila Bosch PNH6B6B90 pareri si review

? Bosch PNH6B6B90 - alimentare gaz, sticla termorezistenta, putere de 7.8 kW, arzator Wok,
Plita incorporabila Bosch PNH6B6B90

Product Name: Bosch PNH6B6B90

Product Description: Bosch PNH6B6B90 este o plita incorporabila eleganta din sticla cuart termorezistenta securizata. Plita are 4 arzatoare cu putere totala de 7.8 kW, gratare din fonta si butoane rotative tip baioneta cu aprindere integrata.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Bosch PNH6B6B90 este o plita incorporabila cu un design elegant din sticla termorezistenta si arzatoare cu eficienta ridicata. Aprinderea integrata in butoane, siguranta termoelectrica si arzatorul Wok cu dublu circuit sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile din portofoliul Bosch.

Pros

+ design elegant din sticla termorezistenta

+ gratare din fonta

+ arzatoare cu eficienta ridicata

+ arzator Wok

+ aprindere integrata in butoane

+ siguranta termoelectrica

+ curatare facila

Cons

– pretul este destul de mare

Majoritatea bucatariilor noi sau recent renovate dispun si de aparate electrocasnice moderne, cu finisaje elegante, care sa fie complementare cu designul interior. Intr-o astfel de bucatarie veti gasi de obicei si aparate electrocasnice incorporabile precum o plita, un cuptor sau o masina de spalat vase. Pe langa designul elegant, electrocasnicele incorporabile moderne au si functii si optiuni utile care le imbunatatesc performantele si le reduc consumul. Un astfel de aparat electrocasnic modern este si plita incorporabila produsa de Bosch a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B90

Plita eleganta alimentata cu gaz

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B90 are un design elegant din sticla cuart termorezistenta securizata de culoare neagra si panou de control frontal cu selectoare argintii. Designul minimalist al plitei permite incorporarea acesteia intr-un mobilier negru, alb, gri sau argintiu. Aceasta plita are o latime de 59 cm, o adancime de 52 cm si o inaltime de 4.5 cm iar pentru instalare veti avea nevoie de o nisa cu latime de 56 cm si adancime de 48 cm, existand si posibilitatea de instalare la nivelul blatului. 

4 arzatoare puternice

Bosch PNH6B6B90 are o putere totala de 7.8 kW care este impartita la 4 arzatoare dupa cum urmeaza:

 • stanga fata – arzator normal cu putere de 1.75 kW;
 • stanga spate – arzator normal cu putere de 1.75 kW;
 • dreapta fata – arzator economic cu putere de 1 kW;
 • dreapta spate – arzator Wok cu putere de 3.3 kW;

Arzatorul Wok are circuit dublu si este potrivit si pentru vasele mari in care se gateste mancare asiatica. Cele doua suporturi independente din fonta asigura o stabilitate buna atat pentru vasele mici cat si pentru cele mari, curatarea acestora putand sa fie facuta in chiuveta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Bosch PNH6B6B90

Butoane ergonomice frontale

Panoul de control frontal contine 4 butoane rotative ergonomice tip baoineta care contribuie la eleganta plitei si permit aprinderea facila a arzatoarelor. In plus, butoanele au aprindere electrica integrata, activarea arzatoarelor facandu-se usor cu o singura mana. Arzatoarele dispun si de o siguranta termoelectrica cu supravegherea flacarii, care va opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a acesteia. Curatarea plitei se face cu o carpa umezita sau cu produse neabrazive speciale pentru sticla. 

Puncte tari

+ design elegant din sticla termorezistenta

+ gratare din fonta

+ arzatoare cu eficienta ridicata

+ arzator Wok

+ aprindere integrata in butoane

+ siguranta termoelectrica

+ curatare facila

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch PNH6B6B90 este o plita incorporabila cu un design elegant din sticla termorezistenta si arzatoare cu eficienta ridicata. Aprinderea integrata in butoane, siguranta termoelectrica si arzatorul Wok cu dublu circuit sunt alte avantaje ale acestei plite incorporabile din portofoliul Bosch.

Manual de utilizare Bosch PNH6B6B90