Plita incorporabila Hansa BHIW68668 review

? Hansa BHIW68668
Plita incorporabila Hansa BHIW68668

Product Name: Hansa BHIW68668

Product Description: Hansa BHIW68668 este o plita moderna cu inductie, design elegant si 4 zone cu putere mare de gatit. Functia Booster, combinarea zonelor de gatit si meniul tactiv fac din aceasta plita incorporabila o alegere excelenta pentru o bucatarie moderna. 

Brand: Hansa

  • Design
    (4.8)
  • Functionalitate
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Hansa BHIW68668 este o plita moderna cu inductie, design elegant si 4 zone cu putere mare de gatit. Functia Booster, combinarea zonelor de gatit si meniul tactiv fac din aceasta plita incorporabila o alegere excelenta pentru o bucatarie moderna. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul bucatariei este influentat si de electrocasnicele alese, pentru un decor cat mai unitar cea mai buna optiune fiind aparatele incorporabile. O plita incorporabila cu aceeasi nuanta cu blatul nu va iesi in evidenta, fiind potrivita pentru amenajarile moderne sau minimaliste. Totusi, pe langa design, in alegerea unei plite va trebui sa tineti cont si de dimensiuni, numarul de zone de gatire si puterea acestora sau functiile si optiunile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita cu design elegant care este produsa de Hansa.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Hansa BHIW68668

Plita alba cu inductie

Hansa BHIW68668 este o plita cu inductie si design elegant din sticla termorezistenta de culoare alba si panou de control tactil in partea frontala. Designul minimalist permite incoporarea plitei intr-un mobilier alb, alaturi de alte electrocasnice de aceeasi culoare. Acest model are dimensiuni de 57.6 x 51.8 x 5 cm si o greutate de 10.5 Kg, montarea trebuind sa fie facuta de o firma autorizata pentru a nu pierde garantia oferita de producator.

4 zone de gatit

Hansa BHIW68668 are 4 zone de gatit cu o putere totala de 7.4 kW care poate fi setata in 3 trepte corespeunzatoare unor temperaturi de 42, 74 si 94 grade Celsius. Zonele de incalzire au urmatoarele dimensiuni: o zona mica cu diamentru de 16 cm, doua zone medii cu diametru de 18 cm si o zona de mare cu diametru de 21 cm. Toate zonele beneficiaza de detectarea automata a vasului de gatit si de functia Booster care permite atingerea rapida a puterii maxime a zonei de incalzire. In plus, gratie functiei Bridge, veti putea sa combinati automat cateva zone de gatit pentru cazurile in care gatiti o cantitate mare de alimente intr-un vas mare. Pentru a evita accidentele exista un indicator de caldura reziduala pentru toate zonele de gatit, chiar daca acestea au fost oprite. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Hansa BHIW68668

Panou de control tactil

Panoul de control are un display digital care afiseaza treapta de putere si si mai multe butoane tactile pentru pornire/oprire, blocarea accesului copiilor la meniu si un glisor pentru reglarea facila a treptelor de putere. Temporizatorul permite setarea unei durate maxima de gatire de 99 de minute pentru fiecare zona, la expirarea timpului fiind avertizati de un semnal sonor. Alte functii utile sunt Stop&Go care permite reluarea gatirii cu aceleasi setari in cazul unei intreruperi sau fierberea automata care atinge rapid temperatura de fierbere dupa care scade treptat temperatura zonei de incalzire. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital si meniu tactil

+ 4 zone de gatit care se pot combina

+ putere ajustabila in 3 trepte

+ functii utile

+ optiuni de siguranta

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Hansa BHIW68668 este o plita moderna cu inductie, design elegant si 4 zone cu putere mare de gatit. Functia Booster, combinarea zonelor de gatit si meniul tactiv fac din aceasta plita incorporabila o alegere excelenta pentru o bucatarie moderna. 

Manual de utilizare Hansa BHIW68668