Plita incorporabila Electrolux CIR60430CB review

Electrolux CIR60430CB
 • Design
  (4.8)
 • Functii si optiuni
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Electrolux CIR60430CB este o plita incorporabile prin inductie cu design elegant si zone de gatit cu putere variabila. Panoul de control cu touch, functiile suplimentare si tehnologia wireless care permite comandarea hotei sunt alte avantaje ale acestei hote moderne produsa de Electrolux. 

Plitele si cuptoarele incorporabile se regasesc in tot mai multe bucatarii moderne, fiind preferate atat pentru designul elegant cat si pentru specificatiile tehnice foarte bune. Daca plitele incorporabile clasice sunt pe gaz si au finisaje din inox, cele moderne sunt electrice si dispun de anumite functii si optiuni suplimentare. Aceste functii includ oprirea automata, blocarea accesului copiilor la meniu sau posibilitatea setarii unui timp de gatire. In continuare va vom prezenta o astfel de plita modern prin inductie care este produsa de compania suedeza Electrolux. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Electrolux CIR60430CB

Plita eleganta prin inductie

Electrolux CIR60430CB este o plita slim-fit cu inductie si un design elegant din sticla ceramica de culoare neagra care ii permite integrarea in bucatarii cu amenajare moderna sau minimalista. Plita are dimensiuni de 59 x 52 cm si o greutate neta de 10.72 Kg iar pentru incorporare veti avea nevoie de un decupaj in blat cu dimensiuni 56 x 49 cm. Pentru a asigura functionarea corecta si pentru a beneficia de garantia oferita de producator, instalarea plitei va trebui facuta de o firma autorizata.

4 zone de gatit

Electrolux CIR60430CB dispune 4 zone de gatit cu urmatoarele dimensiuni si puteri:

 • zona fata stanga cu un diametru de 21 cm si o putere cuprinsa intre 2.3 si 3.7 kW
 • zona fata dreapta cu dimantru de 14.5 cm si putere variabila intre 1.4 si 2.5 kW
 • zonele din spate cu diametru de 18 cm si putere variabila intre 1.8 si 2.8 kW

Pentru fiecare zona de gatit pot fi setate 9 niveluri de caldura, in functie de tipul de preparate pe care le gatiti. De exemplu, pentru sosuri, omlete sau orez veti folosi primele 3 niveluri de caldura iar pentru prajire si fierberea carnii ultimele 2 niveluri. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Electrolux CIR60430CB

Panou de control cu touch

Panoul de control cu touch are un afisaj rosu si un meniu intuitiv care permite setarea facila a nivelului de caldura sau activarea functiilor suplimentare. Veti putea asadar activa functia Booster pentru o fierbere rapida a unei cantitati mari de apa sau veti putea seta cronometrul pentru reamintirea finalizarii timpului de gatire. In plus, aveti la dispozitie si tehnologia Hob2Hood care va utiliza reteaua wireless pentru a comanda hotei setarile automate in functie de ce gatiti. Alte optiuni utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu sau indicatorul de caldura reziduala cu 3 trepte care va instiinteza cand puteti curata plita. 

Puncte tari

+ design elegant

+ 9 niveluri de caldura pentru fiecare zona de gatit

+ panou de control cu touch

+ tehnologie wireless de comandare a hotei

+ functii si optiuni utile

+ curatare facila

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux CIR60430CB este o plita incorporabile prin inductie cu design elegant si zone de gatit cu putere variabila. Panoul de control cu touch, functiile suplimentare si tehnologia wireless care permite comandarea hotei sunt alte avantaje ale acestei hote moderne produsa de Electrolux. 

Manual Electrolux CIR60430CB