Plita incorporabila Zanussi ZIB6460CB pareri si review

🥇 Zanussi ZIB6460CB - inductie, 4 zone de gatire, panou de control tactil
Plita incorporabila Zanussi ZIB6460CB

Product Name: Zanussi ZIB6460CB

Product Description: Zanussi ZIB6460CB este o plita pe inductie din sticla termorezistenta neagra si putere totala de 7.35 kWh. Plita are panou de control tactil, display digital si dispune de mai multe functii de siguranta.

Brand: Zanussi

 • Design
  (4.6)
 • Functii si optiuni
  (4.3)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.4

Sumar

Zanussi ZIB6460CB este o plita incorporabila cu design elegant si zone de gatire cu putere ajustabila in 9 trepte. Panoul de control tactil, functiile de siguranta si curatarea facila sunt alte avantaje ale acestei plite cu inductie din portofoliul Zanussi. 

Pros

+ design minimalist

+ 4 zone puternice de gatire

+ panou de control tactil

+ display digital

+ optiuni utile

+ functii de siguranta

Cons

– pretul intreg este mare

Daca doriti sa va reamenajati bucataria atunci veti avea nevoie si de aparate electrocasnice cu finisaje elegante, in concordanta cu mobilierul. De exemplu, o plita cu inductie va contribui la crearea unui decor uniform in bucatarie, mai ales daca are un design minimalist si o culoare complementara cu mobilierul. Pe langa design, o plita cu inductie va trebui sa aiba zone de gatire eficiente, un panou de control intuitiv si diverse functii care sa faciliteze gatirea unei game cat mai variata de alimente. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita eleganta cu inductie care este produsa de Zanussi.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Zanussi ZIB6460CB

Plita incorporabila cu design minimalist

Zanussi ZIB6460CB este o plita cu inductie cu design elegnat din sticla termorezistenta de culoare neagra si finisaje lucioase. Designul minimalist permite inegrarea plitei intr-o bucatarie moderna alaturi de alte electrocasnice cu carcase gri, negre sau din inox. Plita are dimensiuni de 59 x 52 cm iar incorporarea se va putea face intr-o nisa din mobilier cu dimensiuni de 56 x 49 cm si grosime minima de 4 cm. 

4 zone de gatire

Zanussi ZIB6460CB are 4 zone de gatire cu putere totala de 7.35 kW dupa cum urmeaza:

 • stanga fata – diametru de 21 cm si putere de 2.1/3.4 kW;
 • dreapta fata – diametru de 14.5 cm si putere de 1.4/2.5 kW;
 • stanga spate – diametru de 18 cm si putere de 1.8 kW;
 • dreapta spate – diametru de 18 cm si putere de 1.8 kW.

Puterea zonelor de gatire poate fi setata in 9 trepte in functie de modalitatea de gatire a alimentelor (fierbere, sotare, prajire, etc). In plus, zonele frontale de gatire dispune de o putere mai ridicata care se poate utiliza pentru vasele mai mari sau pentru gatirea mai rapida a alimentelor. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Zanussi ZIB6460CB

Panou de control tactil

Panoul de control tactil dispune de afisaje digitale rosii si permite setarea facila a temperaturii pentru fiecare zona de gatire dar si activarea unor functii si optiuni suplimentare. Veti putea astfel sa stabiliti timpul de gatire sau sa activati intensificarea caldurii pana la temperatura dorita. Plita detecteaza automat vasul pe zona de gatire iar un semnal sonor va va instiinta la expirarea timpului de gatire. In ceea ce priveste sistemle de siguranta exista un indicator al caldurii reziduale,  optiunea de blocare a accesului copiilor la meniu sau oprirea automata in cazul neutilizarii plitei un anumit timp.  Curatarea plitei se poate face usor cu produse speciale pentru sticla sau cu o carpa umezita. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ 4 zone puternice de gatire

+ panou de control tactil

+ display digital

+ optiuni utile

+ functii de siguranta

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Zanussi ZIB6460CB este o plita incorporabila cu design elegant si zone de gatire cu putere ajustabila in 9 trepte. Panoul de control tactil, functiile de siguranta si curatarea facila sunt alte avantaje ale acestei plite cu inductie din portofoliul Zanussi. 

Tags: