Plita incorporabila Hotpoint HR635B review

Hotpoint HR635B
  • Design
    (5)
  • Functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Hotpoint HR635B este o plita electrica din sticla vitroceramica cu un design minimalist si arzatoare puternice

Daca tocmai v-at renovat bucataria si ati ales un design modern sau minimalist atunci veti avea nevoie si de aparate electrocasnice de ultima generatie. Cele mai potrivite aparate electrocasnice pentru un astfel de design sunt cele incporporabile, care vor contribui la mentinerea unui aspect elegant si modern al bucatariei. Plitele si cuptoarele incorporabile au o oferta foarte variata, astfel ca veti avea de unde sa alegeti un model al carui design sa se incadreze usor alaturi de mobilierul din bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita incorporabila de ultima generatie cu un design elegant care este produsa de Hotpoint-Ariston.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Hotpoint HR635B

Plita incorporabila din sticla vitroceramica

Hotpoint HR635B este o plita electrica cu un design exclusivist din sticla vitroceramica de culoare neagra cu un panou de control situat in partea frontala. Designul minimalist al plitei va permite incadrarea in orice bucatarie moderna alaturi de alte electrocasnice negre, argintii sau gri. Plita are dimensiuni de 4.6 x 58 x 51 cm si pentru montaj veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni minime de 4.2 x 56 x 49 cm.

Arzatoare eficiente

Hotpoint HR635B este prevazuta cu 4 arzatoare cu placa radianta cu o putere totala de 6.2 kW, din care doua arzatoare mici cu diametru de 14.5 cm si putere de 1.2 KW, un arzator standard cu diametru de 18 cm si putere de 1.7 kW si un arzator mare cu o suprafata extinsa cu diametru de 12/21 cm si o putere de 0.75 sau 2.1 kW.

Panou de control cu touch

Panoul de control este foarte sensibil la atingere si are mai multe butoane pentru pornire/oprire, pentru fiecare zona de gatit dar si pentru timer sau functiile speciale. Puterea fiecarui arzator poate fi setata in 9 trepte, cele inferioare fiind potrivite pentru decongelare si pastrarea la cald a alimentelor iar cele superioare pentru prajire, fierbere sau frigere la gratar. Plita dispune si de un timer cu durata maxima de 99 de minute, la expirarea timpului fiind instiintati de un semnal acustic, zona de gatit dezactivandu-se.

 Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Hotpoint HR635B

Acest model dispune si de 3 functii speciale: una pentru activarea zonei duble a arzatorului mare, una pentru fierbere care activeaza rapid puterea maxima a zonei de gatit si una pentru topire care seteaza o temperatura adecvata pentru topirea lenta a alimentelor. In plus, exista si doua functii de siguranta care blocheaza accesul copiilor la meniu sau care dezactiveaza automat zona de gatit dupa o animita perioada de timp in functie de nivelul de putere utilizat.

Puncte tari

+ design elegant din sticla vitroceramica

+ arzatoare eficiente

+ panou de control cu touch

+ timer 

+ functii de siguranta

+ functii speciale utile

Puncte slabe

– pretul este pe masuira specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Hotpoint HR635B este o plita electrica din sticla vitroceramica cu un design minimalist si arzatoare puternice. Panoul de control cu touch, timerul si functiile de siguranta sunt alte avantaje ale acestei plite premium produsa de Hotpoint.

Manual de utilizare plita incorporabila Hotpoint HR635B

Manual Hotpoint HR635B by Perfectreview on Scribd