Beko HIYG64225SBO, Plita incorporabila gaz, 4 arzatoare – Pareri si Review

▷ Beko HIYG64225SBO Plita Incorporabila ⭐ Review si Pareri

Product Name: Beko HIYG64225SBO

Product Description: Beko HIYG64225SBO este o plita incorporabila cu alimentare pe gaz si design elegant din sticla. Plita dispune de 4 arzatoare si de gratare din fonta.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Putere
  (4.7)
 • Functii si curatare
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Beko HIYG64225SBO este o plita incorporabila cu alimentare pe gaz si design elegant. Arzatorul Wok cu putere mare, gratarele din fonta si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz din portofoliul companiei turcesti Beko.

Pros

+ design elegant din sticla neagra;

+ gratare din fonta;

+ arzator Wok;

+ aprindere electrica integrata in butoane;

+ sistem de siguranta la stingerea flacarii;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– suprafata din sticla se zgarie destul de usor.

Renovarea bucatariei inseamna si inlocuirea aparatelor electrocasnice vechi, cu unele mai moderne si performante. De exemplu, aragazul poate fi inlocuit cu o plita si un coptor, incorporate in mobilier. In functie de preferinte, puteti alege o plita si un cuptor cu alimentare electrica sau pe gaz. Ambele tipuri au atat avantaje cat si dezavantaje: plitele electrice sunt mai elegante  cele pe gaz au costuri de utilizare mai reduse. Beko HIYG64225SBO este o plita incorporabila pe gaz, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Plita incorporabila Beko HIYG64225SBO

Beko HIYG64225SBO – design si dimensiuni

Plita incorporabila Beko HIYG64225SBO are un desing modern, din sticla securizata de culoare neagra si arzatoare argintii. Designul minimalist permite incorporarea facila a plitei intr-un mobilier in culori complementare (negru, gri, argintiu), sau chiar intr-un alb. Acest model are dimensiuni de 58 x 51 x 4.4 cm si o greutate de 11.2 Kg.

Pentru montare veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni de 56 x 49 cm, instalarea trebuind facuta de personal autorizat. Alte plite incorporabile elegante pe care le-am analizat recent sunt: Beko HII64700UFT sau Bosch PVQ731F15E.

Arzatoare si putere

Beko HIYG64225SBO are 4 arzatoare cu putere totala de 7.8 kW:

 • dreapta fata – arzator mic cu putere de 1 kW;
 • stanga fata – arzator wok cu putere de 3.3 kW;
 • dreapta spate – arzator normal cu putere de 1.75 kW;
 • stanga spate – arzator normal cu putere de 1.75 kW.

Gratarele din fonta asigura o stabilitate buna atat vaselor mai mici, cat si celor mai voluminoase. In plus, acestea se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta. Curatarea plitei va trebui sa fie facuta cu produse speciale pentru sticla, care nu sunt abrazive, pentru a evita zgarierea acesteia. 

Panoul de control si garantie

Panoul de control mecanic consta in 4 butoane rotative, cate unul pentru fiecare arzator. Fiecare arzator dispune de aprindere integrata, aceasta declansandu-se automat la rasucirea butonului. Plita dispune de un sistem de siguranta care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani prin inscierea produsului pe site-ul: extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ design elegant din sticla neagra;

+ gratare din fonta;

+ arzator Wok;

+ aprindere electrica integrata in butoane;

+ sistem de siguranta la stingerea flacarii;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– suprafata din sticla se zgarie destul de usor.

Concluzii

In concluzie, Beko HIYG64225SBO este o plita incorporabila cu alimentare pe gaz si design elegant. Arzatorul Wok cu putere mare, gratarele din fonta si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz din portofoliul companiei turcesti Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko HIYG64225SBO