Side by Side Beko GN1416221XP review

  • Design
  • Consum
  • Functii si tehnologii
4.6

Sumar

Beko GN1416221XP este un side by side modern cu un volum generos si un spatiu interior bine compartimentat. Compartimentul Vario Zone, display-ul cu touch si tehnlogiile moderne sunt doar cateva dintre avantajele acestui frigider side by side produs de Beko. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele de curatenie de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele side by side sunt foarte populare in Statele Unite ale Americii si in Europa de vest datorita designului elegant si a volumului mare de depozitare. Aceste frigidere pot avea doua sau patru usi si o compartimentare foarte eficienta, fiind ideale pentru pastrarea prospetimii indelungate a diferitelor tipuri de carne, peste, branzeturi, fructe si legume. Cele mai moderne frigidere side by side vor avea display-uri electronice si vor folosi tehnologii moderne pentru eliminarea mirosurilor si protejarea alimentelor de bacterii si microorganisme. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider side by side care este produs de compania turceasca Beko.

Side by side Beko GN1416221XP

Side by side modern si elegant

Beko GN1416221XP este un side  by side cu un design elegant din inox antiamprenta cu display electronic cu touch pe usa din stanga a frigiderului. Acest model are 4 usi si un volum de 541 de litri, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 2 sau 3 copii. Dimensiunile sunt in concordanta cu volumul generos (90.8 x 75.8 x 182 cm) astfel ca va trebui sa va asigurati ca aveti spatiul necesar inainte sa il achizitionati. Nivelul de zgomot de 43 dB nu este foarte scazut, insa comparabil cu al altor modele cu volum si dimensiuni similare.

Frigider cu volum generos

Frigiderul situat in partea superioara are un volum de 376 de litri si este foarte bine organizat. In partea de jos se afla un compartiment cu temperatura constanta de zero grade, ideal pentru carnea proaspata, branzeturile sau pestele pe care il veti prepara in cateva zile. Deasupra acestui compartiment se gasesc doua compartimente separate pentru fructe si legume, care se inchid etans, mentinand o temperatura si o umiditate ideala pentru pastrarea prospetimii si proprietatilor nutritive. Cele 4 rafturi din sticla securizata ofera un spatiu larg in care veti putea pastra si vase sau de mari dimensiuni cu o greutate de pana la 25 de Kg. Fiecare usa are cate trei rafturi ce ofera un spatiu suficient pentru depozitarea borcanelor, sticlelor si recipientelor de diferite dimensiuni.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GN1416221XP

Congelator bine compartimentat

Congelatorul are un volum de 165 de litri si este impartit in 4 compartimente inchise si 2 rafturi deschise. Unele compartimente cu un volum total de 77 de litri formeaza un spatiu numit Vario Zone in care veti putea seta temperaturi cuprinse intre -24 si + 10 grade Celsius, putand fi folosite astfel ca frigider sau congelator in functie de necesitati. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 8 Kg, iar pentru gheata exista un compartiment special cu golire facila.

Functii si tehnologii de ultima generatie

Beko GN1416221XP beneficiaza de numeroase functii si tehnologii moderne dezvoltate de compania turceasca, cele mai importante dintre aceastea fiind:

  • Active fresh blue light – folosirea unei lumini albastre in frigider pentru mentinerea efectului de fotosinteza care ajuta la pastrarea prospetimii fructelor si legumelor mai mult timp
  • Active odour filter – filtrarea eficienta a aerului si eliminarea mirosurilor neplacute
  • Ion Guard – mentinerea aerului curat si eliminarea bacteriilor si microorganismelor
  • Vacation mode – reduce consumul de energie pe perioada cand sunteti plecati in vacanta
  • Avertizare sonora – va instiinteaza atunci cand ati lasat usa frigiderului deschisa mai mult de 1 minut
  • Avertizare luminoasa – va instiinteaza atunci cand temperatura interioara nu este potrivita sau cand apare o alta defectiune in functionare

Meniu si consum de energie

Panoul de control are un display cu touch control care afiseaza temperatura din frigider si congelator si permite activarea functiilor speciale. Consumul anual de energie este de 464 kWh, fiind incadrat doar in clasa energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 25 de lei. Ventilatorul din frigider asigura o distributie uniforma a aerului rece iar sistemul de iluminare cu leduri este eficient si performant.

Puncte tari

+ design elegant cu finisaje din inox antiamprenta

+ spatiu interior generos si bine organizat

+ display electronic cu touch control

+ compartiment Vario Zone care poate fi utilizat ca frigider sau congelator

+ iluminare interioara eficienta

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– consumul de energie nu este foarte redus

Concluzii

Concluzionand, Beko GN1416221XP este un side by side modern cu un volum generos si un spatiu interior bine compartimentat. Compartimentul Vario Zone, display-ul cu touch si tehnlogiile moderne sunt doar cateva dintre avantajele acestui frigider side by side produs de Beko.