Electrolux LNT7ME32X2, Combina frigorifica, 324 litri, Clasa E, NoFrost – Pareri si Review

▷ Electrolux LNT7ME32X2 - 324 litri, Clasa E, 42 dB, NoFrost
Combina frigorifica Electrolux LNT7ME32X2

Product Name: Electrolux LNT7ME32X2

Product Description: Electrolux LNT7ME32X2 este o combina frigorifica cu un volum net de 324 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire NoFrost si are un nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.3

Sumar

Electrolux LNT7ME32X2  este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire No Frost, display-ul digital tactil si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Electrolux.

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ sistem de racire NoFrost;

+ spatii bine compartimentate;

+ garantie extinsa pentru compresor.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare.

Compania suedeza Electrolux are un portofoliu variat de produse, care include atat aparate electrocasnice mari cat si mici. Electrocasnicele mari produse de Electrolux se remarca printr-un design modern, care le permite instalarea in locuinte noi sau renovate. In plus, cele mai noi modele utilizeaza tehnologii moderne care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Electrolux LNT7ME32X2 este un astfel de aparat electrocasnic modern iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

Combina frigorifica Electrolux LNT7ME32X2

Electrolux LNT7ME32X2 – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Electrolux LNT7ME32X2 are un design modern, cu finisaje din inox si unghiuri drepte. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi, care sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata destul de usor. Panoul de control extern contine un display digital cu selectoare tactile, care permit modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Volumul net al combinei este de 324 litri, din care 230 litri ii revin frigiderului si 94 litri congelatorului. In ceea ce priveste dimensiuinile combina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 65 cm si o inaltime de 186 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice elegante sunt: Samsung RL436EFBASL/EO, Bosch KGN56XIDP, Whirlpool W9921CW, Beko RCNA406E60LZXBRN.

Sistem de racire No Frost

Electrolux LNT7ME32X2 are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator la 250 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului este de 42 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire NoFrost asigura un nivel optim de umiditate in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. In interiorul frigiderului orificiile de ventilatie sunt distribuite uniform, asigurand o racire la  360°. Confirmarea fiabilitatii compresorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Electrolux. 

Electrolux LNT7ME32X2

Spatiu frigorific cu organizare moderna

Spatiul frigorific este bine organizat, in partea inferioara existand doua compartimente: unul pentru fructe si legume si unul pentru branzeturile sau mezelurile proaspete. Deasupra acestor compartimente exista 2 rafturi din sticla securizata, care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic, care se pot muta in functie de nevoile fiecarei familii. In interiorul frigiderului orificiile de ventilatie din spatele panoul din otel inoxidabil sunt distribuite uniform, asigurand o racire la  360°.

Congelatorul este impartit in 3 sertare transparente, cu dimensiuni aproximativ egale, astfel ca veti putea depozita alimentele pe categorii pentru a evita schimburile de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 8 Kg in 24 de ore este suficient de buna iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 18 ore. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ sistem de racire NoFrost;

+ spatii bine compartimentate;

+ garantie extinsa pentru compresor.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Electrolux LNT7ME32X2  este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire No Frost, display-ul digital tactil si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Electrolux.