Samsung RB34T671ESA/EF, Combina Frigorifica, 340 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷ Review ◁: Samsung RB34T671ESA/EF - 340 litri, Clasa E, No Frost, 35 dB
Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF

Product Name: Samsung RB34T671ESA/EF

Product Description: Samsung RB34T671ESA/EF este o combina frigorifica cu eficienta energetica incadrata in clasa E si volum net de 340 litri. Combina are un sistem de racire No Frost si un nivel al zgomotului de doar 35 dB.

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung RB34T671ESA/EF este o combina frigorifica eleganta cu un compresor fiabil si silentios. Display-ul digital extern, garantia extinsa pentru compresor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Samsung.

Pros

+ design modern;

+ display digital extern;

+ nivel redus al zgomotului;

+ compresor digital inverter;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– eficienta energetica este incadrata in clasa E;

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius;

Aparatele frigorifice au costuri de achizitie importante, de aceea este indicat sa va documentati inainte sa faceti o alegere pe care sa o regretati. Pentru inceput, stabiliti ce volum va trebuie sa aiba frigiderul sau combina frigorifica, in functie de numarul de persoane din casa. Apoi, luati in considerare cateva aspecte tehnice precum eficienta energetica, nivelul zgomotului de functionare sau tipul sistemului de racire. Designul, fiabilitatea si tehnologiile utilizate sunt alte aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere. O combina frigorifica cu specificatii tehnice bune este si Samsung RB34T671ESA/EF, iar in randurile urmatoare veti gasi o scurta prezentare a acesteia.

Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF

Samsung RB34T671ESA/EF – combina frigorifica moderna

Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF are un design modern, cu unghiuri drepte si finisaje din inox. Usile au manere orizontale incorporate si se deschid inspre dreapta, insa sunt reversibile, putand fi modificate destul de usor. Partea din spate a combinei este acoperita cu un capac metalic care se curata usor si protejeaza compresorul. Volumul net al combinei este de 340 litri din care 228 litri sunt alocati frigiderului si 112 litri congelatorului. Dimensiunile combinei sunt totusi compacte (59.5 x 59.5 x 185 cm) gratie tehnologiei SpaceMax. Alte combine frigorifice din portofoliul Samsung cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung RB38T600DB1/EF, Samsung RB38T672ESA/EF, Samsung RB34T672EBN/EF sau Samsung RB38T676DSA/EF.

Compresor Digital Inverter

Samsung RB34T671ESA/EF are un compresor Digital Inverter care este fiabil si silentios. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. Fiabilitatea foarte buna este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung. Eficienta energetica este incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G), consumul energetic anual de 254 kWh avand un cost lunar de aproximativ 17 lei. Sistemul de racire No Frost nu permite formare ghetii in congelator si asigura un nivel optim de umiditate in frigider. In plus, sistemul All Around Cooling asigura o temperatura constanta prin distribuirea uniforma a aerului rece la nivelul fiecarui raft.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB34T671ESA/EF

Organizare simpla a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o organizare simpla, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Vasele mai voluminoase se pot depozita pe rafturi iar sticlele, cutiile si borcanele pe unul din cele trei rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate buna iar in cazul in care usa ramane deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelatorul dispune de 3 sertare din care cel din mijloc are volumul cel mai generos. Capacitatea de congelare de 13 Kg in 24 de ore este foarte generoasa, la fel ca si autonomia fara curent care este de 18 ore. Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru si selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor sau activarea functiilor de racire si congelare rapida.

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital extern;

+ nivel redus al zgomotului;

+ compresor digital inverter;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata in clasa E;

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius;

Concluzii

In concluzie, Samsung RB34T671ESA/EF este o combina frigorifica eleganta cu un compresor fiabil si silentios. Display-ul digital extern, garantia extinsa pentru compresor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Samsung.

Tags: